Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Vijfde Jopen Chapter: Milkshake IPA Passion for Flashin'

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Vijfde Jopen Chapter: Milkshake IPA Passion for Flashin'

19 mei 2021 om 09:01

Het vijfde bier dat Jopen dit jaar onder de naam van de Chapters uitbrengt is een Milkshake IPA. Passion for Flashin' is een 'silky smooth & tropical' bier.

Jopen Chapter 5 Milkshake IPA Passion for Flashin
Jopen logo
Vrouwen met Jopen Bier

Moderne verrassingen van Jopen Bier

Dat het jaar vol moderne verrassingen zou worden, wisten we inmiddels al. Maar wist je ook al dat Jopen, naast de speciale ingrediënten als Kveik-gist en rogge, ook brouwt met vanille, room en fruit? Deze maand verwent de craft brouwerij ons alweer met Chapter 05/12, de Passion For Flashin’. Deze Milkshake IPA is ontstaan uit de nieuwsgierigheid naar - je raadt het al - de smaken van een bier en een milkshake: hoe laat je een IPA op een fruitmilkshake lijken?

Lees ook

Passion for Flashin'

Passion for Flashin Het met room en vanille gebrouwen Jopenbier heeft een volle en romige smaak die doet denken aan een milkshake. De fruitige tonen van zoetzure passievrucht maken deze craft de Pornstar Martini onder de bieren. “I always had a passion for flashing before I had it. I close my eyes and imagine the good life.” - aldus Kanye. Deze zomerse Passion For Flashin’ mag dus niet missen tijdens jouw bezoek aan het terras: imagine the good life!

Anything but Boring

Jopen staat bekend om zijn allesbehalve saaie craft bieren, voortgekomen uit ongelimiteerde nieuwsgierigheid. Dit DNA en de we are never done mentaliteit resulteert in 12 (J)OPEN CHAPTERS: een constante zoektocht naar nieuwe en moderne bieren met de verrassende en uitgesproken smaken die je gewend bent van Jopen. Zo zorgt deze craft bier pionier van het eerste uur voor een geliefde smaak voor elk individu en een ongekende variatie in het eigen speelveld.