Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Virtueel bierbrouwen op verschillende spelconsoles

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Virtueel bierbrouwen op verschillende spelconsoles

07 april 2021 om 11:39

In 2022 is het mogelijk om virtueel bier te brouwen. Sold Out en Auroch Digital hebben 'Brewmaster: Beer Brewing Simulator' aangekondigd. Zo kun je losgaan met het experimenteren bij het brouwen van verschillende bieren.

Brouwketel met bier
Man brouwt bier bij bierketel
Game Consoles pS4 en Xbox One

Virtueel bierbrouwen

Brewmaster virtueel bier brouwen Bier brouwen lijkt een ingewikkeld stukje chemie dat leidt tot een drankje wat uiteindelijk door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gedronken. De meesten van ons zullen in werkelijkheid geen bier brouwen, maar in 2022 zul je dat virtueel kunnen doen. Uitverkocht en Auroch Digital hebben Brewmaster Beer Brewing Simulator aangekondigd, die zal worden uitgebracht op PC, PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S en Switch.

Wat heeft de game te bieden?

De belangrijkste kenmerken van de game Brewmaster Beer Brewing Simulator zijn:

- Creëer je recept. Gemaakt voor zowel beginners als bierliefhebbers, leer de basis van het bierbrouwen met een reeks recepten om uit te kiezen of ga creatief aan de slag met totale vrijheid om je eigen unieke smaken te brouwen.
- Zet je eigen brouwerij op. Creëer de ideale ruimte om ontspannende uurtjes door te brengen met het maken van je perfecte bier. Ontgrendel je favoriete apparatuur en versier je brouwruimte.
- Brouw je droombier. Met een breed assortiment aan verschillende soorten bier, waaronder tarwebieren, blondjes, stouts, IPA's en meer. Perfectioneer recepten, verbeter de smaak, en ontwerp je eigen labels.
- Verfijn je vakmanschap. Personaliseer elk element van je bier en vergroot je bekendheid op bierfestivals. Als je bieren waardering krijgen, dien je de bieren in bij lokale brouwerijen voor een groter volume, breidt je je netwerk uit en ontgrendel je uitdagende recepten.

Lees ook

Brewmaster is een gedetailleerd, authentiek spel dat wordt aangedreven door een simulatie van echte brouwchemie en een diepgaande kennis van het vergistingsproces. Dat betekent niet dat je een diploma scheikunde moet hebben. De formules vinden plaats achter de schermen, zodat je je kunt concentreren op de beste stukjes bierbrouwplezier.

Ga je toch liever met echte ingrediënten aan de slag? Bekijk het aanbod met producten om thuis te brouwen.