Week van het Nederlandse Bier

Week van het Nederlandse Bier barst los met festival

De tweede editie van de Week van het Nederlandse Bier is begonnen! Van 23 mei tot 2 juni 2013 vinden op verschillende locaties in Nederland bieractiviteiten plaats.  Vandaag de kick-off: het driedaagse Nederlands Bierproeffestival in Den Haag! Biernet is uiteraard aanwezig!

23 mei 2013 om 10:28


Met het spraakmakende Nederlandse Bierproeffestival is de start van de tweede editie van de Week van het Nederlandse Bier een feit! Van donderdag 23 mei tot zaterdag 25 mei is het op het Spuiplein in Den Haag mogelijk om bij verschillende Nederlandse grote en kleine pils- en speciaalbier brouwers meer dan 100 verschillende bieren te proeven.

Opening Week van het Nederlands Bier

Op donderdagavond zal het festival worden geopend door burgemeester Van Aartsen. Dit moment is ook gelijk de officiële start van de Week van het Nederlands Bier. De Week van het Nederlandse Bier is bedoeld om het Nederlandse bier bij consumenten onder de aandacht te brengen en in het zonnetje te zetten! In heel Nederland kun je kennismaken met de verrassende veelheid aan smaken in Nederlands bier.

Activiteiten

In de Week van het Nederlandse Bier is het mogelijk om bier te proeven bij meer dan honderd slijterijen en meer dan vijftig cafés. Ruim vijftig brouwerijen geven hun geheimen prijs tijdens een open huis 1 en 2 juni. Verder kan je ontdekken dat de combinatie van bier en gastronomie uitmuntend is tijdens speciale bierdiners in geselecteerde restaurants.

Agenda 

In de agenda van Biernet zijn alle grote activiteiten in de Week van het Nederlandse Bier terug te vinden. Op de website van de Week van het Nederlandse Bier vind je een compleet overzicht van alle grote en kleinere evenementen.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken Pilsener

MLS: Soccer is here!
Heineken sponsort de Amerikaanse voetbalcompetitie Major League Soccer. In dit filmpje wordt met t-shirts en verschillende mensen een boodschap overgebracht.

Meer reclames van Heineken Pilsener

Laatste reacties