Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Week van Nederlands Bier start met Nederlands Bierproeffestival

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Week van het Nederlandse Bier barst los met festival

23 mei 2013 om 10:28

De tweede editie van de Week van het Nederlandse Bier is begonnen! Van 23 mei tot 2 juni 2013 vinden op verschillende locaties in Nederland bieractiviteiten plaats.  Vandaag de kick-off: het driedaagse Nederlands Bierproeffestival in Den Haag! Biernet is uiteraard aanwezig!

Week van het Nederlandse Bier

Met het spraakmakende Nederlandse Bierproeffestival is de start van de tweede editie van de Week van het Nederlandse Bier een feit! Van donderdag 23 mei tot zaterdag 25 mei is het op het Spuiplein in Den Haag mogelijk om bij verschillende Nederlandse grote en kleine pils- en speciaalbier brouwers meer dan 100 verschillende bieren te proeven.

Opening Week van het Nederlands Bier

Op donderdagavond zal het festival worden geopend door burgemeester Van Aartsen. Dit moment is ook gelijk de officiële start van de Week van het Nederlands Bier. De Week van het Nederlandse Bier is bedoeld om het Nederlandse bier bij consumenten onder de aandacht te brengen en in het zonnetje te zetten! In heel Nederland kun je kennismaken met de verrassende veelheid aan smaken in Nederlands bier.

Lees ook

Activiteiten

In de Week van het Nederlandse Bier is het mogelijk om bier te proeven bij meer dan honderd slijterijen en meer dan vijftig cafés. Ruim vijftig brouwerijen geven hun geheimen prijs tijdens een open huis 1 en 2 juni. Verder kan je ontdekken dat de combinatie van bier en gastronomie uitmuntend is tijdens speciale bierdiners in geselecteerde restaurants.

Agenda 

In de agenda van Biernet zijn alle grote activiteiten in de Week van het Nederlandse Bier terug te vinden. Op de website van de Week van het Nederlandse Bier vind je een compleet overzicht van alle grote en kleinere evenementen.