Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Workshops Bierbrouwen bij Délirium Café Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Workshops Bierbrouwen bij Délirium Café Amsterdam

26 mei 2017 om 12:09

Leer je eigen bier brouwen bij Délirium Café Amsterdam. In hun eigen microbrouwerij kun je een dag meelopen met de brouwer die je meeneemt door het hele brouwproces.

Delirium Bier Brouwen in Amsterdam

Leer je eigen bier brouwen! Délirium Café Amsterdam is al bijna 3 jaar niet weg te denken tussen de speciaal bieren cafés in Amsterdam en is druk in de weer geweest met de realisatie van een eigen bier-brouw- lokaal; Onze eigen BrouwerIJ!

Workshops Bierbrouwen

Vanaf juni gaan we iedere tweede zaterdag of zondag van de maand met geïnteresseerden bierbrouwen, naast dat groepen op basis van beschikbaarheid een workshop kunnen reserveren. Dit gebeurt onder de professionele leiding van onze brouwmeester.

Brouwproces

Je wordt ontvangen door onze bierbrouwer die allereerst uitlegt wat jullie allemaal gaan doen. Hij gaat het hele brouwproces af: het schroten en maischen, filteren, kruiden toevoegen en dan het leukste en belangrijkste van allemaal: het proeven! De workshop duurt bij elkaar circa 4 uur.

Bierbrouwen bij Delirium Amsterdam

Lees ook

Tijdens de workshop worden alle kneepjes van het echte brouwers-vak toegelicht en is er uiteraard ruimte voor vragen. Nadat alle processen zijn doorlopen en het eigen gebrouwen bier is geproefd, wordt het bier in een gisttank gepompt. Na zes weken kan er worden gebotteld en kun je er een uniek geheel van maken door de flessen te voorzien van je eigen ontworpen etiket. Uiteraard kun je als deelnemer je eigen bier mee naar huis nemen om nog heerlijk na te genieten.

Wanneer kun je leren brouwen?

De workshop gaat iedere tweede zaterdag of zondag van de maand plaatsvinden van 14.00 uur tot 18.00 uur. De eerste worskhop is zaterdag 10 juni.

Aanmelden kan via de website van het Delirium Café Amsterdam. De kosten bedragen €64,50 voor het totaalconcept inclusief een bierproeverij, bittergarnituur en het eigen gebrouwen bier.

De BrouwerIJ van Delirium Amsterdam