Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zesde Jopen Chapter: StreetWeiß | Weizen IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zesde Jopen Chapter: StreetWeiß

28 juni 2021 om 12:42

StreetWeiß is alweer de zesde Chapter van 2021 van de Haarlemse craft brouwerij Jopen. Het is een White IPA die kenmerken van Weizen bieren en IPA's combineert.

Jopen Streetweiss blikje en tekst
Jopen logo
Vrouwen met Jopen Bier

StreetWeiß White IPA

Met alweer de zesde Chapter van 2021, zit de Haarlemse craft bier brouwerij alweer op de helft van zijn belofte: maandelijks een uniek, verrassend en modern craft bier uitbrengen dat de vertrouwde Jopen kwaliteit kent.

Jopen StreetWeiss White IPA Tekst Deze maand verwent de craft brouwerij ons alweer met Chapter 06/12, Streetweiß. Deze White IPA is ontstaan uit de nieuwsgierigheid naar - je raadt het al - de smaken van een Weizen en een IPA: Hoe kun je de frisheid van een Weizencombineren met het hoppige karakter van een IPA?

Lees ook

Het nieuwe Jopenbier heeft een super fris en zacht witbier karakter. Desondanks kent Streetweiß een pittig hopbommetje aan het einde met dank aan de Duitse hopsoorten Solero en Saphir. Deze blonde craft met Duitse roots kent een warme, volle en hoppige afdronk, maar is er een die met zijn tropische en bloemige geur niet achter mag blijven in het zomerse zonnetje.

Anything but boring

Jopen staat bekend om zijn allesbehalve saaie craft bieren, voortgekomen uit ongelimiteerde nieuwsgierigheid. Dit DNA en de we are never done mentaliteit resulteert in 12 (J)OPEN CHAPTERS: een constante zoektocht naar nieuwe en moderne bieren met de verrassende en uitgesproken smaken die je gewend bent van Jopen. Zo zorgt deze craft bier pionier van het eerste uur voor een geliefde smaak voor elk individu en een ongekende variatie in het eigen speelveld.

Cookie instellingen