Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zwarte Parochie crowdfunding | Nieuwe brouwerij in Almelo

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zwarte Parochie crowdfunding voor nieuwe brouwerij in Almelo

20 januari 2023 om 14:21

Zwarte Parochie, een Almelose speciaalbierbrouwerij die in 2020 werd opgericht, houdt een crowdfunding voor de realisatie van een nieuwe brouwerij en proeflokaal in Almelo.

Menno en Marco in de toekomstige Zwarte Parochie brouwerij
Zwarte Parochie gebouw in de steigers
Proosten met Zwarte Parochie bieren

Zwarte Parochie & Het Promillage

Binnenkort moet Almelo een echte bierhotspot rijker zijn. Op dit moment loopt er een crowdfunding bij Crowdaboutnow om een proeflokaal met bierbrouwerij en een naastgelegen slijterij te kunnen realiseren. 

Lees ook

Initiatiefnemers zijn Menno de Braak (van Zwarte Parochie Bieren) en Marco Schonewille (van Slijterij het Promillage). De twee ondernemers willen Almelo een stukje mooier maken door een plek te realiseren waar je alles onder één dak vindt voor je favoriete speciaalbier en andere drankjes. 

Bekijk de Crowdfundpagina voor meer informatie en om te investeren.

Plannen

Menno over de plannen: "Ja, we zijn druk bezig om de brouwerij uit de grond te stampen. We verwachten in juni open te kunnen. We gaan werken met 12 gisttanks en alle bieren die daar gebrouwen worden zijn in eerste instantie alleen in het proeflokaal verkrijgbaar. De crowdfunding loopt nog tot eind januari dus als mensen mee willen doen dan moeten ze opschieten!"

Cookie instellingen