Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

RSS Biernet.nl

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Altijd gelijk op de hoogte zijn van de laatste updates op Biernet.nl? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is jezelf abonneren op de RSS-feed van Biernet.nl: www.biernet.nl/rss.xml

Wat is RSS?

RSS staat voor Really Simple Syndication (of Rich Site Summary). Het is een technisch hulpmiddel waarmee je je op de vernieuwingen van een website kunt abonneren. Je kunt je abonneren op updates van verschillende websites. Het op deze manier samenvoegen van content heet syndication, vandaar de naam.

RSS wordt vaak gebruikt bij nieuwssites of weblogs om steeds op de hoogte te kunnen zijn van de laatste nieuwsberichten of posts zonder dat je de website zelf hoeft te bezoeken.

Hoe gebruik je RSS?

RSS geeft je de mogelijkheid om heel gemakkelijk de laatste updates op Biernet.nl bij te houden. Zodra er bijvoorbeeld een nieuw artikel op Biernet.nl verschijnt, krijg je als abonnee een RSS-feed (een simpele weergave van de geplaatste update). Deze feeds zijn te lezen via speciale RSS-readers. Een bekend voorbeeld van een RSS reader is Google Reader. De meeste grote browsers hebben zelf ook een ingebouwde RSS-reader. Verder kun je voor sommige mobiele telefoons een RSS-reader krijgen.

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen