Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Anti-kater drankjes van AlwaysBright | Versla de kater

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Anti-kater drankjes van AlwaysBright

30 oktober 2018 om 17:23 door JackHu

AlwaysBright heeft het perfecte anti-kater drankje! Terzijde van het anti-kater drankje, biedt AlwaysBright ook een energie-booster variant voor het uitgaan!

Always Bright

Een leuke avond beleven en nooit meer een kater!

AlwaysBright, opgericht door DJ en muziekproducer Sam Feldt, is de beste oplossing voor een kater na een harde avond uit te zijn geweest. Het product bestaat uit twee verschillende drankjes die ervoor zorgen dat jij een succesvolle avond beleefd en in de ochtend er gelijk weer tegen aan kan gaan.

BrightNight

BrightNight is de perfecte energiebooster voor het uitgaan. BrightNight zorgt ervoor dat je in een sociale stemming komt en tegelijkertijd genoeg energie hebt om de hele avond door te komen. Daarnaast zitten er in BrightNight ook anti-oxidanten, vitamines en mineralen die je lichaam tegelijkertijd reinigen terwijl jij tijdens de avond alcohol consumeert.

BrightDay

Is bedoeld voor de ochtend na het uitgaan, meteen na het wakker worden. Drink het BrightDay drankje en je kan de dag gelijk weer aan. De effecten van BrightDay horen na 15 minuten in te kicken.


Product: https://alwaysbright.me/Always Bright