Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Biergist en Vitamine C pillen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Biergist en Vitamine C pillen

18 juni 2007 om 09:50 door Ynske van Walderveen

Om je kater te voorkomen, kun je voordat je gaat slapen, een handjevol biergist- en vitamine C pillen nemen.

verkeerde pillen

Voordat je gaat slapen, een handjevol biergist- en vitamine C pillen nemen om de kater te voorkomen. Dit werkt efficienter en effectiever dan een paar liter water achterover te werken. Maar wat zijn dit voor pillen?

Biergist wordt al eeuwen gebruikt en kan gezien worden als moeder natuurs meest complete multivitaminen, mineralen en aminozuren complex. Voor een fit en energiek gevoel en gezonde huid en haren gebruikt men biergist pillen. In biergist pillen zit veel vitamine B en schijnt ook nog eens goed te zijn tegen puistjes.

Vitamine C speelt een belangrijke rol in de bescherming van het lichaam tegen invloeden van buitenaf. Het kan in hoge doseringen het afweersysteem ondersteunen en activeren. Vitamine C speelt ook een rol bij gezonde botten en tanden. Mensen die sporten, roken, alcohol drinken of met stressvolle situaties te maken hebben, hebben een verhoogde behoefte aan vitamine C.

Biergist en Vitamine C pillen zijn onwijs goedkoop. Op drogisterij.net betaal je ongeveer 5 euro voor 250 biergist pillen en maar 5 euro voor 500 Vitamine C pillen.