Glas bier - Glas water

Drink per glas alcohol een glas water. De volgende dag een paracetamol kan ook wonderen doen.

Toegevoegd op:09-06-2009 om 10:31
Toegevoegd door:wimthuiswerker
Categorie:Pillen

glas water

Deze tip is waarschijnlijk het allerbeste. Als je in de avond nogal wat bier gedronken hebt, leidt dit tot uitdroging. De alcohol werkt namelijk vocht afdrijvend. stelregel, neem per glas bier ook een glas water. Maar dat is nog niet alles...

Wat ook zeer belangrijk is, dat is de volgende morgen als je opstaat. Wanneer je opstaat en ontdekt dat je toch nog een kater hebt van de dag drinken er voor, neem dan een glas water, vul deze halfvol met water en los daarin 2 paracetamol op. Laat de tabletten volledig oplossen in het water en begin daarna het goed door te roeren met een theelepeltje.  Drink daarna de inhoud van het glas in één keer op, en ga rustig weer op bed liggen. De hoofdpijn wordt nu door een alternatief middel verholpen, waardoor de verslavingscirkel wordt doorbroken. De hoofdpijn zal na het gebruiken van de paracetamol als omschreven ongeveer binnen 1 kwartier voorbij zijn.

Je hebt nu dus verder geen alcohol meer nodig om de hoofdpijn kwijt te raken. Neem desgewenst indien de hoofdpijn weer opkomt, opnieuw op dezelfde manier paracetamol in. Houd je aan de aanwijzing van de verpakking, gebruik niet meer dan 6 paracetamol op één dag in verband met mogelijke leverschade. De meeste mensen zijn in één keer van hun verslavingprobleem verlost, maar sommigen hebben 1 extra keer paracetamol nodig en de allerzwaarste drinkers 2 x extra paracetamol.  Je komt pas van de alcohol af als je de hoofdpijn op de dag er na , de bekende kater, niet wegdrinkt met nieuwe alcohol, maar met een paracetamol.

Edit Biernet-Anneloes

Lees voor de zekerheid de bijsluiter. Als er nog alcohol in je lichaam aanwezig is, kan de combinatie van alcohol en paracetamol een mogelijk negatief effect hebben op onder andere je lever. 

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Biernet.nl op 28-08-2012 om 14:06:36


Lees voor de zekerheid de bijsluiter. Als er nog alcohol in je lichaam aanwezig is, kan de combinatie van alcohol en paracetamol een mogelijk negatief effect hebben op onder andere je lever.

Andere tips tegen de kater

Laatste reacties