Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier smokkelen doe je zo! | Handig voor festivals

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier smokkelen doe je zo!

Bij de meeste festivals mag je geen eigen meegenomen drank nuttigen, tot teleurstelling van veel mensen.  Ben jij het net als deze mensen niet eens met deze regel en wil je toch gewoon van jouw favoriete bier genieten?

Bier smokkelen

Gebruik deze handige tips om je bier eenvoudig bij een gelegenheid binnen te smokkelen.

Bier Baard

Bier Baard Met deze grote bierbaard kun je gemakkelijk liters van je favoriete bier een festival binnen smokkelen.

Je zult misschien een beetje voor gek staan, maar niemand zal in de gaten hebben dat je er bier onder hebt zitten!

Frisdrank hoesje

Frisdrank Hoesje Ga je naar een gelegenheid waar ze geen alcohol schenken? Dan is dit de manier om alsnog een lekker biertje te drinken.

Schuif de frisdrank verpakking over die van het blikje bier en niemand zal het in de gaten hebben... Althans dat dachten smokkelaars uit Saudi-Arabië, maar dat pakte niet heel goed uit.

Bier BH voor vrouwen

Bier BH voor de vrouwen

Voor de vrouwen is er al helemaal een makkelijke oplossing om naar binnen te smokkelen tijdens een evenement

Vrouwen worden namelijk niet gefouilleerd op de plaats waar het bier zit en is daarom dus een ideale manier om het bier te verstoppen! Naast dat je lekker bier meeneemt, is je boezem ook groter, maar deze slinkt natuurlijk weer als je flink bier gaat drinken.

Bierbuik

Met deze Beer Belly ben je voor de gehele dag voorzien van bier.

Bierbuik Deze zogenaamde ''Beer Belly'' past iedereen, heeft een inhoud van 2,3 liter en is eenvoudig te gebruiken door het ventiel op het slangetje.

Je moet wel bereid zijn om er iets minder afgetraind uit te zien op een festival!

Bier smokkelen met je paardenstaart

Bier smokkelen via je paardenstaart

Dit is wel een heel creatieve manier om je bier een evenement binnen  te smokkelen.

Deze manier is helaas niet voor iedereen weggelegd, maar mocht je haar lang genoeg zijn, dan is dit een handige manier om je blikken bier naar binnen te krijgen. 

Lees ook

Zorg dat je het blik goed in je haar verbergt met elastiekjes. Ook is het een goede training voor je nek en halsspieren aangezien het bier je hoofd een beetje naar achteren zal trekken.

Broek vermomming

Nog een handige manier om je bier mee te smokkelen is via deze methode.

Broek vermomming Je hebt een soort van extra broek aan die je kunt vullen met bier. Al heb je een korte broek aan, niemand zal in de gaten hebben dat je een bierbroek aan hebt!

Proost!  

Smokkelen via een colabeker

Mocht je langs de Mc Donalds willen gaan, maar je hebt je biertje nog niet op? Gebruik dan deze manier om toch stiekem je biertje op te drinken!

Colabeker Omdat ze geen alcohol schenken in een Nederlandse Mc Dondalds, is dit een slimme manier om toch een biertje te kunnen drinken.

Je zorgt eerst dat de inhoud van de beker leeg is en stopt daarna het blikje bier in de beker. Je kunt nu heerlijk genieten van je bier!

Rode Kruis bierkoffer

In een eerder artikel op Biernet was te lezen dat Balkenende bier binnensmokkelde in een paleis van een alcoholarme oliestaat.

Een medewerker van de ambassade bracht uitkomst. Hij meldde zich met een Rode Kruiskoffertje bij de poort van het paleis. Rode Kruis Toen een wacht hem vroeg wat erin zat, gaf de man geen krimp.

Hij antwoordde met stalen gezicht: "the medicine for the prime minister", waarop hij mocht doorlopen.

Het onzichtbare biertje

Wanneer je het biertje inwikkelt met een stuk van een keukenrol en er als tekst: not beer op schrijft, dan zal niemand in de gaten hebben dat er daadwerkelijk bier in het flesje zit.

Onzichtbaar bier Let op! Deze truc heeft wel de grootste pakkans, dus zet je beste pokerface op en houd vol dat het géén bier is! ;)

Cookie instellingen