Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kratten bier in de aanbieding | Sixpacks pils met korting

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Blikjes bier in de aanbieding

Alle actuele aanbiedingen van bier op blik. Hier vind je sixpacks, trays en losse blikjes bier die nu in de aanbieding zijn. 

Op dit moment zijn er 282 verschillende aanbiedingen van blikken bier in Nederland. Gebruik het filter om winkels in jouw buurt te selecteren of om aanbiedingen van sixpacks pils van specifieke biermerken te kiezen.

Blikjes bier in de aanbieding
Blikken bier aanbieding
Verschillende maten blikken bier

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk

Kenmerk

Verpakking 15

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
 • Kratten
 • Blikjes
 • Flessen
 • Fusten
 • Sixpacks bier met korting

  Ben je op zoek naar een sixpack bier met korting, alle acties op blikken bier of een specifiek blikje pils in de reclame? In Nederland is er altijd wel aanbieding van blikken bier. Vaak zijn dit de grote pilsmerken zoals Heineken, Grolsch, Amstel, Hertog-Jan en Bavaria. Maar ook kleinere merken zoals Alfa, Jupiler en Gulpener hebben geregeld een sixpack pils in de aanbieding.

  En tegenwoordig zijn er steeds vaker aanbiedingen van speciaalbieren op blik. De afgelopen jaren zijn er steeds meer bieren op blik afgevuld. Naast het pils vind je dus ook veel speciaalbieren op blik. Bier op blik heeft namelijk verschillende voordelen ten opzichte van bier op fles. krat bier in de aanbieding.

  Verschillende blikjes

  Er zijn verschillende maten blik in omloop in Nederland. Het meest voorkomende is het blikje met een inhoud van 0,33 liter. De meeste grote Nederlandse pilsmerken verkopen hun bier in deze blikjes en dan vooral in sixpacks. Maar ook sixpack met blikken van 0,50 liter zijn goed beschikbaar. Deze grotere blikken zijn relatief goedkoper, oftewel, je krijgt meestal wat meer bier voor je geld. Daarnaast zijn er ook blikken van 44cl op de markt, deze blikken worden veel gebruikt door speciaalbierbrouwerijen, maar bijvoorbeeld Jupiler heeft ook een sixpack op de Nederlandse markt met 6x44cl blikjes.

  Acties en kortingen op blikjes pils

  Biernet.nl speurt dagelijks in folders en op websites van supermarkten, slijterijen, groothandels en webshops om altijd de actuele aanbiedingen weer te geven. Je bespaart al snel zo'n €2,- per sixpack. Als je een tray met blikjes koopt kan je korting al snel oplopen naar dan zo'n €6,-. Goedkoop bier dus als je het afzet tegen de normale prijzen.

  Cookie instellingen