Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Binnen 7 minuten een ijskoud biertje!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Binnen 7 minuten een ijskoud biertje!

Elke liefhebber van een koud biertje kent het volgende probleem: je koopt een krat bier maar vergeet hem tijdig koud te zetten. Vervolgens wil je genieten van zo'n ijskoude rakker, maar het bier is nog hartstikke lauw. Drama!

Koud bier in 7 minuten

Bavaria heeft ene Doug Armstrong ingehuurd die een hele simpele oplossing voor dit probleem heeft. Binnen slechts 7 minuten heb je een ijskoud biertje. En alles dat je nodig hebt is een nat papieren zakdoekje of stuk keukenpapier.

Wikkel je flesje pils in een nat stuk keukenpapier en leg het in de diepvriezer. Zeven minuten later geniet je van een koud biertje! En als bonustip: maak een speaker van lege bierblikjes voor je iPhone zodat je van een fijn muziekje kan genieten voor bij je koude bier!

Lees ook

Andere manieren om snel je bier te koelen

Er zijn verschillende gadgets op de markt om je bier te koelen. Zo is er de Chillsner Bierkoeler, die je altijd in de vriezer bewaart en zo in je flesje bier kan steken. Hou je bier tot wel 5 uur lang gekoeld met de Tjiller Bierkoeler, handig voor op een festival!

Nog sneller koud bier?

Duurt 7 minuten je nog te lang en heb je geen zin om allerlei gadgets aan te schaffen? Het kan ook in 2 minuten met water, ijs en zout of slechts in 60 seconden met een boormachine!