Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kratten bier in de aanbieding | Krat pils met korting

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kratten bier in de aanbieding

Alle actuele bierkrat aanbiedingen. Hier vind je alle kratten bier die nu in de aanbieding zijn. Zit er op dit moment korting op jouw favoriete kratje pils? 

Op dit moment zijn er 47 verschillende aanbiedingen van kratten bier in Nederland. Gebruik het filter om winkels in jouw buurt te selecteren of om aanbiedingen van kratten pils van specifieke biermerken te kiezen.

Kratten bier in de aanbieding
Kratten bier in de aanbieding
Kratten bier in de aanbieding

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk

Kenmerk

Verpakking 7

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
 • Kratten
 • Flessen
 • Blikjes
 • Fusten
 • Bier aanbiedingen

  Elke week zijn er talloze bieraanbiedingen en kun je profiteren van mooie kortingen op pils, speciaalbier of radler als je Biernet in de gaten houdt. Ben je op zoek naar een bieraanbieding van een krat bier, een sixpack of een blik bier? In het overzicht vind je alle actuele acties, reclames en kortingen op bier bij supermarkten, slijterijen, groothandels en webshops.

  Krat aanbiedingen

  Ben je op zoek naar een kratje bier met korting, alle acties op kratten bier of een specifiek krat bier in de reclame? In Nederland is er altijd wel een krat bier in de aanbieding. Vaak zijn dit de grote pilsmerken zoals Heineken, Grolsch, Amstel, Hertog-Jan, Bavaria. Maar ook kleinere merken als Alfa, Jupiler, Gulpener hebben geregeld een kratje in de aanbieding. En tegenwoordig zijn er ook kratten met speciaalbier, radler en zelfs met alcoholvrij bier.

  Biernet.nl speurt dagelijks in folders en op websites van supermarkten, slijterijen, groothandels en webshops om altijd de actuele aanbiedingen weer te geven. Je bespaart al snel meer dan 5 euro per krat. Goedkoop bier dus als je het afzet tegen de normale prijzen.