Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kratten bier in de aanbieding | Krat pils met korting

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kratten bier in de aanbieding

Alle actuele bierkrat aanbiedingen. Hier vind je alle kratten bier die nu in de aanbieding zijn. Zit er op dit moment korting op jouw favoriete kratje pils? 

Op dit moment zijn er 83 verschillende aanbiedingen van kratten bier in Nederland. Gebruik het filter om winkels in jouw buurt te selecteren of om aanbiedingen van kratten pils van specifieke biermerken te kiezen.

Kratten bier in de aanbieding
Kratten bier in de aanbieding
Kratten bier in de aanbieding

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk

Kenmerk

Verpakking 6

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
 • Kratten
 • Blikjes
 • Flessen
 • Fusten
 • Krat bier aanbieding

  Ben je op zoek naar een kratje bier met korting, alle acties op kratten bier of een specifiek krat bier in de reclame? In Nederland is er altijd wel een krat bier in de aanbieding. Vaak zijn dit de grote pilsmerken zoals Heineken, Grolsch, Amstel, Hertog-Jan en Bavaria. Maar ook kleinere merken zoals Alfa, Jupiler en Gulpener hebben geregeld een krat pils in de aanbieding. En tegenwoordig zijn er ook af en toe aanbiedingen van kratten met speciaalbier, radler en zelfs met alcoholvrij bier.

  Verschillende kratten

  Er zijn verschillende soorten kratten in omloop in Nederland. Het meest voorkomende is het krat met 24 flesjes van 30cl. De meeste grote Nederlandse pilsmerken verkopen hun bier in deze kratten, die een inhoud hebben van 7,2 liter bier. Bavaria verkoopt zijn pils vooral in zogenaamde 'halve kratjes'. Deze Bavaria kratjes bevatten 12 flesjes van 30cl en bevatten dus 3,6 liter bier. Andere afwijkende kratten zijn bijvoorbeeld het krat met 16 beugelflessen van Grolsch, het krat met 24 flesjes van 25cl Palm, een krat met 24 flesjes van 33cl Belgisch speciaalbier of een krat met 20 halve liters Weizen of pils.

  Acties en kortingen op kratten bier

  Biernet.nl speurt dagelijks in folders en op websites van supermarkten, slijterijen, groothandels en webshops om altijd de actuele aanbiedingen weer te geven. Je bespaart al snel meer dan 5 euro per krat. Goedkoop bier dus als je het afzet tegen de normale prijzen.

  Cookie instellingen