Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Corona fles aanbieding | Aanbiedingen van flessen bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Corona sixpack 6x0,355 aanbiedingen

Een Corona sixpack 6x0,355 aanbieding. Vandaag zijn er 2 aanbiedingen van een set van 6 flesjes á 0,355 liter van Corona.

Corona is een mexicaans uit België en wordt gebrouwen door Anheuser-Busch Inbev Brouwerij.

Corona set van 6 flesjes á 0,355 liter
Corona bier
Corona bier

Corona sixpack 6x0,355 kopen

Corona sixpack 6x0,355 is online te koop bij:

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk 1

Kenmerk

Verpakking

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
 • Kratten
 • Flessen
 • Blikjes
 • Fusten
 • Bier in de aanbieding

  Elke week zijn er talloze bieraanbiedingen en kun je profiteren van mooie kortingen op pils, speciaalbier of radler. Ben je op zoek naar een bieraanbieding van een krat bier, een sixpack of een blik bier? In het overzicht vind je alle actuele acties, reclames en kortingen op bier bij supermarkten, slijterijen, groothandels en webshops.

  Je hebt de mogelijkheid om jouw favoriete bieren en/of winkels als favoriet op te slaan, zodat je nooit meer kortingen, acties, reclames of aanbiedingen van jouw favoriete bier bij een winkel in jouw buurt hoeft te missen. Tegenwoordig kun je bij veel winkels bier kopen door het online te bestellen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet hoeft te sjouwen met kratten pils en je ook direct andere boodschappen thuisbezorgd krijgt. Als je nog statiegeld thuis hebt staan dan neemt de bezorger dit voor je mee en trekt hij dat bedrag van je bestelling af. 

  Corona sixpack 6x0,355 aanbieding

  Corona is een bier van lage gisting, met een alcoholpercentage van 4.6%. Het is een bier uit Mexico, en wordt vaak met een citroentje in de hals gedronken.

  Corona sixpack 6x0,355 aanbiedingen vind je in het overzicht. Bekijk ook alle Corona aanbiedingen of bezoek de pagina met alle actuele bieraanbiedingen in Nederland.