Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zware Bieren Avond 2024 in Lommel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zware Bieren Avond 2024 in Lommel

Bierproeverij van verschillende zware bieren in het thema 'Ode aan de Vrouw'. Ontdek verschillende krachtige speciaalbieren tijdens deze proeverij in het Belgische Lommel.

zware bieren avond in lommel
Zware Bieren Avond

Zware bieren proeven

Op zaterdag 9 maart vindt de traditionele Lommelse Zware Bieren Avond plaats. Een gezellige avond waar jong en oud kan proeven van heerlijke bekende en minder bekende bieren met bijhorende versnaperingen.

Ode aan de vrouw

Dit jaar is er gekozen voor het thema ODE AAN DE VROUW. Opnieuw werd er dit jaar een unieke selectie van bieren gekozen die allemaal een eigen verhaal vertellen. Gebrouwen door vrouwen, gebrouwen voor vrouwen, gebrouwen voor iedereen.

De wereldbekende Stella Artois laat ons niet in de steek, maar wordt tevens bijgestaan door meer dan 35 onbekendere, maar zeker zo uitdagende en smaakvolle biertjes. Altijd al eens willen weten hoe een Toverhekske, Moemoe, Viswijf, Tante Nonneke of zelfs een Zatte Rita smaakt? Wel, kom proeven op 9 maart in het Scoutsheem te Lommel.

Toegang

Entree: GRATIS Bierkaart. Alle bieren kunnen verkregen worden in geheel of in proevertjes-versie (1/2 flesje). Bijhorende versnaperingen beschikbaar! Meer info op Instagram en Facebook.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen