Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Utrecht TAPT | Bierfestival met muziek

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Utrecht TAPT - Biergarten Editie

Utrecht TAPT is een bierfestival dat in 2021 terug is! Ook dit jaar kun je genieten van lekker speciaalbier, hapjes en muziek in het Julianapark.

Tapt Bierfestival
BrewDog

We gaan het gewoon doen en mocht het nou alsnog niet door kunnen gaan, dan krijg je uiteraard je geld terug* Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021 gaan we verder waar we vorig jaar gestopt zijn ? Proosten op het leven met je allerbeste vrienden en vriendinnen in het Julianapark! Het is weer tijd voor Utrecht TAPT de Biergarten Editie! YEEEHESSS  Uiteraard waarschijnlijk nog steeds in een iets andere vorm dan dat je gewend bent... maar vorig jaar was de Biergarten Editie eigenlijk stiekem echt heel erg leuk, dus laten we dat gewoon nog een keertje heel goed over doen! Zittend dansen, was serieus nog nooit zo leuk  En mochten we tzt. weer net iets meer kunnen doen, dan doen we dat natuurlijk direct! Lange tafels, heel veel lekkere biertjes, lekker eten, vrienden en vriendinnen om je heen, tafelspelletjes, muziekje erbij... PERFECT!!  Kom je ook? Het terrein en de toegang zullen volledig ingericht worden op basis van de noodzakelijke maatregelen. Hierdoor kunnen we zoals het er nu uitziet wederom minder bezoekers verwelkomen waardoor we genoodzaakt zijn om met shifts te werken. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bemachtig daarom jouw ticket voor een shift naar wens voordat het te laat is....

Tickets en info

Geen deurverkoop ivm. reserveringsplicht

VRIJDAG 9 JULI 2021  Alleen 18 jaar en ouder   SHIFT = 17:00-23:00 uur

ZATERDAG 10 JULI 2021  Alleen 18 jaar en ouder   SHIFT 1 = 12:00-17:00 uur  SHIFT 2 = 18:00-23:00 uur

ZONDAG 11 JULI 2021  Alle leeftijden / kinderen tot 18 jaar gratis toegang   SHIFT = 13:00-21:00 uur
EARLY TICKET - TAFEL 2-6 PERSONEN | €9,75 pp **  
REGULAR TICKET - TAFEL 2-6 PERSONEN | €12,50 pp **  
FINAL TICKET - TAFEL 2-6 PERSONEN | €15,- pp **    Prijs per persoon / per ticket  

Maximaal 6 personen per tafel  Tickets zijn geldig voor 1 shift   ** excl. servicekosten á €1,45 per ticket || incl. je eigen TAPT Beker * in het geval van annulering van het evenement ivm. Corona maatregelen zullen de kosten van je ticket(s) excl. de servicekosten terug gestort worden.  

- Drinken line-up  tba.
- Eten line-up  tba.
- (Zittend) Dansen line-up  tba. 
- Doen line-up  tba.    

Zoeken en vinden doe je ons via: www.facebook.com/taptfestival / www.instagram.com/taptfestival / www.taptfestival.nl  

-18+ op vrijdag & zaterdag  
- TAPT is een PIN ONLY evenement  Corona maatregelen van kracht   Op dit evenement zijn algemene voorwaarden van toepassing.
- Bekijk deze op www.taptfestival.nl/info    

DE CORONA HUISREGELS 

Ben je verkouden of heb je ziekteverschijnselen? Blijf thuis! - Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en personeel - Vanaf 3 personen zit je 1,5 m uit elkaar (huishoudens uitgezonderd) - Houd rekening met elkaar en respecteer de afstandswensen van anderen - Lopen wordt tot minimum beperkt - Was je handen goed na het gebruik van het toilet en gebruik regelmatig handgel die we ter beschikking stellen - Volg te allen tijde de aanwijzingen op van het personeel

(Openings)tijden

Vrijdag 09 juli van 17:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 10 juli van 12:00 tot 17:00 uur
Zondag 11 juli van 13:00 tot 21:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen