Cursus bierkenner

Cursus bierkenner worden

DatumDinsdag 13 maart 2018
19:00 - 22:00 uur
Entree€149,-
HoofdcategorieOverig
Subcategorie proeverij
De cursus BIER is er voor iedereen die meer wil weten over (speciaal)bier. Leer over verschillende dingen als het ontstaan van bier en biersoorten.


Deze cursus bier is er voor iedereen die meer wil weten over bier. Van horecamedewerkers tot particulieren die hobbymatig in bier geïnteresseerd zijn.

Nederlanders drinken steeds vaker speciaalbier in plaats van gewone pils. De kennis over deze drank is zowel bij horecamedewerkers, slijters en liefhebbers vaak echter beperkt. Tijdens deze biercursus komen aan bod; Hoe is bier ontstaan? Waar wordt bier van gemaakt? Hoe wordt het gebrouwen? Welke biertypes zijn er? Wat betekent boven- en ondergisting? Hoe kan ik bier en spijs combineren?

Wanneer je de cursus hebt afgerond, kun je leuke bierproeverijen organiseren en weet je bij diners uitstekend bijpassende bieren te schenken. Indien je in de horeca of in een slijterij werkt, dan kun je met de opgedane kennis jouw gasten nog beter adviseren.

Er zijn vier lesavonden ingepland. De eerste is op 13 maart en dan zal er elke twee weken een avond volgen t/m 24 april 2018. Voor inschrijven en meer informatie zie: www.volksuniversiteit-breda.nl.

Locatie

Naam: `t Klooster in Bavel
Adres:Molenstraat 6
Postcode:4811GS Breda
Plaats: Breda
Website:www.volksuniversiteit-breda.nl
Email:breda@volksuniversiteit.nl
Telefoon:0765217233

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.