Leuven Innovation Beer Festival

Leuven Innovation Beer Festival

VanZaterdag 13 april 2019
TotZondag 14 april 2019
Entree€25
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie bierfestival
Leuven Innovation Beer Festival trapt de bierweekends af met een bierfestival! Kom ook en proef de innovatieve bieren van brouwerijen van over de hele wereld.


Leuven, de bierstad van België, organiseert de drie opeenvolgende weekenden in april verschillende programma's die in het teken staan van bierproeverijen, - wandelingen en - workshops en brouwerijbezoeken. De bierweekends starten en eindigen met een bierfestival!

Innovatieve bieren

De aftrap van de Bierweekends wordt gegeven door het Leuven Innovation Beer Festival. Tijdens het festival zullen er vele ambachtelijke brouwerijen aanwezig zijn van over de hele wereld. De brouwerijen presenteren in Leuven hun innovatieve bieren. De brouwerijen combineren eeuwenoude tradities met innovatie. Die vind je terug in het brouwproces, de ingrediënten, de gebruikte technieken, de verpakking etc. 

Tickets

Het eerste bierfestival is op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019. De aftrap zal plaatsvinden in De Hoorn in Leuven. 

Een ticket voor zaterdag 13 of zondag 14 april kost €25. Er is 1 festival glas inbegrepen in het ticket met daarbij 8 muntjes, flesje water en een lijst met alle bieren die je kan proeven. Uiteraard kan je ook meer muntjes halen om te drinken. Die zijn voor €1,50 verkrijgbaar op het festival.

De tickets zijn online verkrijgbaar!

(Openings)tijden

Zaterdag14:00 - 22:00 uur
Zondag12:00 - 20:00 uur

Locatie

Naam: De Hoorn
Adres:Sluisstraat 79
Postcode:3000
Plaats: Leuven, in België
Website:www.leuveninnovationbeerfestival.com/
Telefoon:+32 477 51 59 91

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.