Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwworkshop op 15 juni | Speciaalbier brouwen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwworkshop op 15 juni

Een brouwworkshop op 15 juni in het leuke en goed uitgeruste Brouwhuis aan de Werf, vindt een gezellige en leerzame dag of avond plaats! Kom leren brouwen!

Brouwworkshop op 15 juni

Planning

Allereerst is een workshop in het leuke en goed uitgeruste Brouwhuis aan de Werf een gezellige en leerzame dag met een lekkere lunch of brouwersmaaltijd als je ‘s avonds brouwt. Het bier in wording kan in het brouwhuis vergisten onder geconditioneerde omstandigheden, waarna je het bij ons kan komen bottelen. Nieuwe flessen (long neck) met een brouwhuis kroonkurk. En natuurlijk mag je het gebrouwde en gebottelde bier voor eigen gebruik meenemen naar huis, reken op 24 flesjes per persoon. Er wordt ook gezorgd voor dozen!

Tegen een extra vergoeding van €45,- voor 120 etiketten en €27,50 voor 65 etiketten kan je ook nog zelf een etiket ontwerpen met behulp van ons etiket template. Als je dat doet tijdens de brouwdag dan zijn ze met het bottelen binnen.

Kosten

Workshop open inschrijving: de cursus gaat al door bij twee deelnemers de kosten zijn € 87,50 p.p. zie voor data de kalender. Je inschrijving is definitief na betaling. 

Besloten workshop: Minimaal 4 personen, maximaal 8 personen. € 87,50 p.p. je reservering is definitief na betaling.

De brouwdag wordt afgesloten met een proeverijtje!

Interesse? Bel dan naar 0612980737 of stuur een mailtje naar  info@brouwhuisaandewerf.nl en laat je contactgegevens achter. 

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen