Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nacht Wadlopen naar Amelander Bierbrouwerij | Tocht

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nacht Wadlopen naar Amelander Bierbrouwerij

Uniek! In de nacht van vrijdag op zaterdag 15 juni verzorgt bierwandeltochten een Wad wandeltocht in de nacht naar Ameland en Amelander bierbrouwerij.

Nacht Wadlopen naar Amelander Bierbrouwerij

Wandeltocht en Bierproeverij!

Altijd al een Wadwandeltocht in de nacht met volle maan willen doen? Dan is dit de mogelijkheid om deze te combineren met een proeverij en overnachting in Nes.

Deze nacht zal starten om 01:00 uur vanaf Holwerd, waar je na circa 3-4 uur aan komt op Ameland. We zien de zon opkomen en genieten van het bijzondere wad. Na het afspoelen en omkleden op het Noordzeestrand, rijden we met de trekker naar strandopgang Nes. Hier staat een fiets klaar om naar je ontbijtlocatie, hotel te fietsen. Na de lunch fietsen we naar de brouwerij waar we een rondleiding, proeverij en hapjes krijgen.

Deelname zonder hotelovernachting 15 juni

€ 99,- per persoon
incl. wadlopen, waddengids, biersommelier, trekkertocht, fiets, brouwerijbezoek, bierproeverij, hapjes, bootticket (laatste boot gaat om 19:00).

Deelname met hotelovernachting 14-15 juni

€ 239,- per persoon (obv 2-persoonskamer)
incl. wadlopen, waddengids, biersommelier, trekkertocht, fiets, brouwerijbezoek, bierproeverij, hapjes, bootticket, 2 overnachtingen WestCord Hotel Noordsee in Comfort kamer obv 2 persoonskamer, ontbijt en toeristenbelasting.

Wil je een 2-persoonskamer voor je alleen? Neem dan contact op met Bierwandeltochten over de beschikbaarheid en prijs.

Andere overnachtingsmogelijkheden:

Daarnaast kun je ook zelf je overnachting(en) regelen, bijvoorbeeld kamperen bij de boswachter op Natuurkampeerterrein Middelpolle, of bij Vrienden op de Fiets, of een ander hotel.

Aanmelden kan tot 25 mei 2019


Tickets

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen