Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

9de Weerdse Bierproeverij | Speciaalbier | Proeverij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

9de Weerdse Bierproeverij

De 9e editie van de Weerdse Bierproeverij! 70 verschillende Belgische speciaalbieren nuttigen in goed en gezellig gezelschap tijdens deze leuke proeverij!

9de Weerdse Bierproeverij

Weerde Bierproeverij

Onze Weerdse Bierfeesten zijn reeds vele jaren een begrip geworden in de ruime omgeving. Dit merken we aan het talrijk opkomende publiek dat blijkbaar graag van een speciaal biertje en een goed optreden houdt.

Om de opwaardering van het Belgisch bier nog meer in de verf te zetten, organiseren we om de 2 jaar een heuse bierproeverij. Op deze 9de editie bieden we jullie een bierkaart aan met meer dan 70 Belgische bieren.

Er zullen enkele nieuwe bieren zijn want er zijn weer wat nieuwe brouwerijen bijgekomen. Ook de klassiekers zijn van de partij. Deze zullen er al zeker bij zijn: Hoftrol (vat), Pjeirefretter Goud, Zatte Rita, Luvanium Wintertijd, Gouden Carolus Hopscure, Peerdevisscher, Witlov O, Tête de Mort en uiteraard ons eigen Chirobier Pee Ikske.

Voor de hongerigen onder jullie zijn er ook tal van bierversnaperingen (salami, kaas en croques). Natuurlijk zijn ook de paterballekes (met bier) in nonnensaus weer van de partij.

Het is de bedoeling dat er in een gezellige en aangename omgeving kan genoten worden van al dit lekkers. De schitterende gerestaureerde Oude School in het hart van Weerde, is daar de ideale locatie voor. Iedereen welkom. Toegang gratis!

(Openings)tijden

Zaterdag 16 februari van 16:00 tot 02:00 uur
Zondag 17 februari van 12:00 tot 20:00 uur

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties