Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nederlands Bierproeffestival 2019 | Bierfestival | Bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nederlands Bierproeffestival

Het Nederlands Bierproeffestival! 3 dagen lang presenteren 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 van hun beste speciaalbieren in de Grote Kerk Den Haag!

Nederlands Bierproeffestival 2019

- Dit is een oude editie van het Bierproeffestival in Den Haag. Bekijk Nederlands Bierproeffestival 2023 voor de editie van dit jaar.-Het Nederlands Bierproeffestival op 16,17 en 18 mei staat in het teken als het openingsevenement van de Week van het Nederlands Bier. Dit jaar is het de 8e editie van het leuke en gezellige festival waar ruim 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 van hun beste speciaalbieren gaan presenteren.

Terzijde van het proeven van heerlijke speciaalbieren, is het ook mogelijk om diverse masterclasses te volgen tijdens het festival. Hier krijg je de mogelijkheid om meer kennis te vergaren over o.a. diverse bierstijlen. Het is ook mogelijk om met de diverse brouwers in gesprek te gaan en meer te weten te komen over hun speciaalbieren en het brouwproces erachter.

Er is ook aan eten gedacht, dus zullen er genoeg foodstands aanwezig zijn om jouw maag te vullen.

Iedereen boven de 18 jaar is welkom!

Tickets

De tickets starten vanaf €13,-. Met een entreeticket krijg je toegang tot het festivalterrein, en proefglas en een festivalboekje.


(Openings)tijden

Donderdag 16 mei van 18:00 tot 22:00 uur
Vrijdag 17 mei van 18:00 tot 22:00 uur
Zaterdag 18 mei van 18:00 tot 22:00 uur

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen