Seminar betrouwbare monstername brouwproces

Seminar: betrouwbare monstername brouwproces

DatumDinsdag 20 november 2018
09:30 - 17:00 uur
EntreeGratis
HoofdcategorieMasterclass
Subcategorie masterclass, symposium, brouwen
Gratis seminar in Uithoorn over betrouwbare monstername in o.a. het bierbrouwproces. Meet je wat je wilt meten? Deze seminar (20-11-2018) is helemaal gratis.


Binnen bierbrouwerijen vraagt men zich regelmatig af of men altijdkan vertrouwen op de uitkomsten van monsteranalyses. Afwijkingen in het product zouden immers ook het gevolg kunnen zijn van een verkeerd monsternameproces. Of de monsternamekranen zijn wellicht niet op de juiste manier gereinigd. Redenen genoeg om eens extra aandacht te besteden aan betrouwbare monstername binnen voedingsmiddelenprocessen en bierbrouwerijen in het bijzonder. En dat doet Hitma op 20 november a.s. tijdens een seminar.

Thema: Kun je vertrouwen op je monsters?
Om antwoord te geven op diverse vraagstukken over steriele monstername organiseert Hitma op dinsdag 20 november a.s. in Uithoorn een uniek sampling seminar. Thema van de dag:  Hoe weet je zeker dat je kunt vertrouwen op vloeistofmonsters in de food & beverage industrie?

Hitma heeft de expert monsternametechnologie Mark Plutshack van Keofitt (DK) bereid gevonden zijn kennis met de aanwezigen te delen. Keofitt is gespecialiseerd in monstername voor bierbrouwerijen. Namens Hitma houdt Anne Marijke Zwarts een presentatie over risico-inventarisatie m.b.t. steriliteit.

Programma
Het dagprogramma begint op 20 november om 09:30 uur. Rond het middaguur worden de lezingen onderbroken voor een verzorgde lunch. Tussen de presentaties door en/of na afloop is er voldoende ruimte om eventuele vraagstukken voor te leggen en/of gedetailleerde problemen omtrent monstername te bespreken.

Aanmelden
Hitma nodigt geïnteresseerden van harte uit het seminar bij te wonen. Deelname is gratis, maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Aanmelden kan tot 6 november a.s. via www.hitma-monstername.nl/seminar.

Locatie

Naam: Pand Hitma Groep B.V.
Adres:Anton philipsweg 1
Postcode:1424 AL
Plaats: Uithoorn
Website:www.hitma-monstername.nl/seminar
Email:avanballegoy@hitma.nl
Telefoon:0297-514614

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.