Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

VandeStreek bierproeverij | Proeverij in Nijmegen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

VandeStreek bierproeverij 2023

In de kelder van de prachtige Stevenskerk wordt niet alleen bier gebrouwen, maar het dient ook als uniek en sfeervol proeflokaal voor proeverijen. Op 17 juni kun je in dit proeflokaal genieten van een heerlijke bierproeverij.

VandeStreek bierproeverij 2023
vandeStreek bier
van de Streek bier logo

Bierproeverij: Stevenskerk's Kelderervaring met VandeStreek

In de kelder van de prachtige Stevenskerk rijpen zij hun bieren, maar het doet ook dienst als bijzonder en sfeervol proeflokaal voor de proeverijen. In dit gezellige proeflokaal staat op 17 juni 2023 een heerlijke bierproeverij van 5 bijzondere speciaalbieren op je te wachten. De proeverij is van 17:30 tot 20:00 in de avond.

Van de Nijmeegse Stevenskerk naar de Utrechtse Dom! VandeStreek bier is een Utrechtse craft beer brouwerij. De broers Sander en Ronald van de Streek startten in 2010 met hobbybrouwen in een flat in Kanaleneiland. Na een uit de hand gelopen hobby is vandeStreek bier is een van de grootste onafhankelijke brouwerijen van Nederland geworden. De heren brouwen kwaliteitsbieren met smaak om op ieder moment van te genieten. Samen met deze brouwerij hebben zij een enorm leuke 2 tot 2,5 uur durende smaakvolle activiteit met een diversiteit aan bieren, de prachtigste verhalen en veel bierige informatie voor jullie in petto. Zelfs Ronald Van de Streek zal aanwezig zijn tijdens de proeverij om jullie alles over zijn bier te leren.

Neem je vrienden of familie mee en laat je onderdompelen in enthousiasme over bier. Houd je van alcoholvrij? Dan kan je zeker meedoen. Met de Playground IPA hebben de heren de toon gezet voor een mooi alcoholvrij assortiment. Laat je dit van te voren even weten? Schrijf je nu in op hun website

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen