Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

POW Bierfestival 2023 | Festival in Breda

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

POW Bierfestival 2023

Het POW Bierfestival, georganiseerd door Het Bierhuis en Pier15, biedt meer dan 100 verschillende speciaalbieren van meer dan 15 brouwerijen uit binnen- en buitenland.

POW Bierfestival 2023
POW Bierfestival sfeer

POW BIERFESTIVAL - 2e editie

Het Bierhuis en Pier15 delen dezelfde passie en dat is bier! Deze gedeelde passie heeft geleid tot een samenwerking voor de tweede editie van het POW Bierfestival, dat plaatsvindt op zaterdag 24 juni 2023 op het Haveneiland in Breda. Het festival brengt de beste brouwers uit binnen- en buitenland samen en biedt meer dan 100 verschillende speciaalbieren om van te genieten.

Het POW Bierfestival is de ideale plek voor liefhebbers van bier, cultuur en muziek om samen te komen en te genieten van een unieke ervaring. Met meer dan 15 brouwerijen uit binnen- en buitenland en een uitgebreid programma is er voor ieder wat wils. Naast het proeven van heerlijke bieren, kunnen bezoekers op POW ook genieten van een uitgebreid cultuur- en muziekprogramma. Er zullen kunstinstallaties en live muziek het festival compleet maken en voor ervoor zorgen voor een unieke sfeer. Ook kan er genoten worden van comfort food vanuit de keuken van Pier15 en van Dokter Worst. 

Tickets

De tickets voor het festival zijn te koop via de website van Pier15. Bij de ticket krijg je een POW proefglas, dat bezoekers na afloop van het festival mee naar huis mogen nemen. Het festival biedt bovendien de mogelijkheid om te genieten van de langste zon van Breda op het Haveneiland. Mis dit bijzondere evenement niet en haal snel je tickets!

Voor meer informatie en tickets bezoek www.pier15.nl.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen