Workshop Koken Met Bier

Workshop Koken Met Bier

DatumZondag 21 oktober 2018
17:00 - 20:00 uur
Entree€50,-
HoofdcategorieMasterclass
Subcategorie spijs, masterclass, activiteit
Bier kan een marinade zijn, een bouillon, een saus-component, je kunt ermee stoven, bakken, braden, blancheren, blussen...de mogelijkheden zijn eindeloos!


Koken met bier

Naast het drinken van bier, kun je er ook fantastisch mee koken! Bier kan een marinade zijn, een bouillon, een saus-component, je kunt ermee stoven, bakken, braden, blancheren, blussen, besprenkelen…de mogelijkheden zijn eindeloos.

Daarnaast zijn we in een tijdperk beland die voor de meeste bierdrinkers een droom is. De bierbrouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond en nog nooit werd er zo veel geëxperimenteerd met bieren als nu! Zo veel smaken, zo veel soorten, zo veel keuze!

Workshop

Zondag 21 oktober, van 17:00 tot 20:00 uur komt Saen Kookwerk met een workshop ‘koken met bier!’. We koken een speciaal samengesteld menu om optimaal de mogelijkheden van het koken met bier te ervaren. Wees er snel bij, want de workshop heeft slechts plek voor 12 personen!

Kosten: €50,- all-inclusive (mits verantwoord)
Waar: Lab-44 // Middenweg 44 // 1506 PP Zaandam
Reserveer nu: info@blaeswaves.com

Tot snel! Elian Blaes

Locatie

Naam: Lab-44
Adres:MIddenweg 44
Postcode:1506 PP
Plaats: Zaandam
Website:www.facebook.com/Saenkookwerk
Email:info@blaeswaves.com

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.