Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Dutch CRAFT Beer Conference 2019 | Speciaalbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Dutch CRAFT Beer Conference 2019

CRAFT organiseert op 22 januari 2019 het jaarlijkse speciaalbier congres! Diverse lezingen, workshops, kennis vergaren en als afsluiter een netwerk borrel!

Dutch Craft Beer Conference

Dutch CRAFT Beer Conference 2019!

De Dutch CRAFT Beer Conference is een jaarlijks evenement, dat zich richt op het delen van kennis. Door middel van een aansprekend en actueel programma, bestaande uit verschillende workshops, lezingen en als afsluiter een netwerkborrel, kunnen brouwers elkaar ontmoeten en kennis vergaren.

Net als vorig jaar presenteren tientallen binnen- en buitenlandse leveranciers van brouwproducten en -diensten zich ook nu weer op de beursvloer die gedurende de gehele dag is te bezoeken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is binnen het CRAFT een actueel thema waar de vereniging graag op verschillende manieren aandacht aan geeft. Ook dit thema zal niet ontbreken tijdens de conferentie. In de lezing 'Duurzaamheid voor iedereen (anders)' laat Sander Uijtdehaage bezoekers op geheel eigen wijze nadenken over hoe je succesvol kunt verduurzamen. Na deze lezing heb je hierover gegarandeerd concrete ideeën.

Voor meer informatie: https://craftbrouwers.nl/dutch-craft-beer-conference/

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties