Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

8e Heilooër bier en kaasproeverij | Bierparing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

8e Heilooër bier en kaasproeverij

Een culinaire smaakbeleving met bier en kaas komt allemaal samen op dit evenement.

8e Heilooër bier en kaasproeverij
Poster bier en kaas proeverij

8e editie

Als er in de gastronomie iets goed samengaat, is het wel bier en kaas. Door de veelzijdigheid van beide producten kunnen de smaken nauwkeurig op elkaar worden afgestemd. Daarbij passen het koolzuur en de alcohol van bier goed bij het vettige en zoutige van kaas. Derhalve is het niet verwonderlijk dat de Heilooër Bier- en Kaasproeverij elke editie een succes is waar veel liefhebbers op afkomen!

Informatie evenement 

Voor de 8e keer wordt de prachtige Heilooër Cultuurkoepel op zondag 24 maart 2024 het decor voor een smaakfestijn van bier en kaas. Tijdens deze middag worden door Chevalier de maître du taste, Willem van den Berg van Kaashuis Tromp Heiloo, gesorteerde kazen voorgeschoteld, waarbij Biersommelier Frans Ruiter van De Bierverbinding passende bieren heeft uitgezocht. Laat je verrassen door de smaakbeleving die de combinaties bieden en geniet van de smaken en structuren die zich vormen in je mond!

Datum evenement

De 8e Heilooer bier & kaasproeverij vindt plaats op zondag 24 maart 2024. De combinaties worden geserveerd van 14:00 tot 17:00 uur. Van 17:00 tot 19:00 uur is er een gezellige nazit (niet inbegrepen).

Kaartverkoop

De all-in prijs voor de starter en de zes combinaties is €44,50 (aan de deur €47,-). Let op: dit is een evenement waar alleen met pin betaald kan worden. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar bij Kaashuis Tromp in Winkelcentrum 't Loo te Heiloo.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen