Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nederlands Bierproeffestival | Den Haag

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nederlands Bierproeffestival

24, 25 en 26 mei vindt het Nederlandse Bierproeffestival plaats in Den Haag. Het Nederlandse Bierproeffestival is deel van de Week van het Nederlandse bier.

Nederlands Bierproeffestival

- Dit is een oude editie van het Bierproeffestival in Den Haag. Bekijk Nederlands Bierproeffestival 2023 voor de editie van dit jaar.-

Van donderdag 24 mei t/m zaterdag 26 mei 2018 vindt het Nederlands Bierproeffestival voor de 7e keer plaats! Bierliefhebbers genieten tijdens het festival van veel verschillende biersoorten in een ontspannen sfeer in de unieke setting van de Grote Kerk. Brouwerijen uit alle delen van het land zijn aanwezig, van grote bierbrouwers tot kleine speciaal bierbrouwers. Het festival is het openingsevenement van de Week van het Nederlandse Bier. 

Drie dagen lang presenteren ruim 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren op het Nederlands Bierproeffestival. Tijdens het festival is er de mogelijkheid om met brouwmeesters in gesprek te gaan over hun bieren en het brouwproces. Er worden diverse interessante masterclasses gegeven door deskundige bierkenners, waarin men o.a. meer kan leren over de diverse bierstijlen. Uiteraard kunnen bezoekers bij de verschillende foodstand ook genieten van mooie bier en foodcombinaties.

Tickets voor het Nederlands Bierproeffestival zijn te verkrijgen via de website: www.weekvanhetnederlandsebier.nl. Kosten zijn €12,50 voor de donderdag en zaterdag, en €15,00 voor de vrijdagsessie. Iedereen boven de 18 jaar is van harte welkom!

Kijk hier voor alle evenementen die plaats vinden tijdens de Week van het Nederlandse Bier 2018.

(Openings)tijden

Donderdag 24 mei van 18:00 tot 22:00 uur
Vrijdag 25 mei van 16:00 tot 22:00 uur
Zaterdag 26 mei van 13:00 tot 22:00 uur

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen