Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

KeyKeg International Beer Festival | Den Helder

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

KeyKeg International Beer Festival

Voor de derde keer op rij presenteren Lightweight Containers en Theater de Kampanje het KeyKeg International Beer Festival in Den helder! Kom jij ook?

KeyKeg International Beer Festival

Voor de derde keer op rij presenteren Lightweight Containers en Theater de Kampanje het KeyKeg International Beer Festival! Blok vrijdag 27 en zaterdag 28 september in je agenda en kom proeven, luisteren en genieten. Een niet te missen festival voor de bierliefhebber waaraan 25 lokale, nationale en internationale toonaangevende bierbrouwerijen deelnemen. Omlijst door muziek, lekkere hapjes en workshop gaat deze derde editie er weer eentje worden om niet snel te vergeten. 

Ook als je geen bier of alcohol drinkt .... geen enkel probleem! Wijnen, diverse cocktails én softdrinks zijn verkrijgbaar aan o.a. de bar in de Koninklijke Marine Stadshal.

Data

Het KeyKeg Bierfestival zal worden gehouden op: 
vrijdag 27 september van 15.00 tot 22.00 uur -Toegangsprijs inclusief proefglas en 2 consumptiemunten in de voorverkoop €10,00 en aan de deur €12,50.

zaterdag 28 september van 13.00 tot 20.00 uur  - Toegangsprijs inclusief proefglas en 2 consumptiemunten in de voorverkoop €10,00 en aan de deur €12,50.

Consumptiemunten zijn ter plaatse los verkrijgbaar voor €10,- per 5 stuks.

Workshop

Op vrijdag 27 september om 17.00 uur en zaterdag 28 september om 15.00 uur bieden wij een Workshop Bierstijlen aan! U kunt kaarten voor deze workshop reserveren bij uw ticket. Deze workshop is uitsluitend toegankelijk aan bezoekers van het KeyKeg International Beer Festival!

(Openings)tijden

Vrijdag 27 september van 15:00 tot 22:00 uur
Zaterdag 28 september van 13:00 tot 20:00 uur

Aanwezige brouwerijen

  Zie meer brouwerijen

  Zie minder brouwerijen

  Meer bierevenementen

  Bekijk alle bierevenementen

  Reactie plaatsen

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties