Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Betuws BierFestival 2024 | Feest in Eck en Wiel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Betuws BierFestival 2024

Betuws BierFestival wordt gehouden op 29 juni 2024 in Eck en Wiel. Geniet van meer dan 50 speciaalbieren, live muziek, lekker eten en gezelligheid.

Betuws BierFestival 2024 flyer
UWE Cider&Ales
Betuws Bier Logo

Festival van Betuws Bier

De 2e editie in de gezelligste biertuin van de Betuwe voor het hele gezin. Meer dan 50 speciaalbieren van verschillende lokale brouwerijen voor de Beer Geek tot de beginnende enthousiasteling. Niet gieten, maar genieten en lekker eten van diverse lokale food(trucks) en genieten van live muziek. Dit jaar zijn er ook heerlijke wijnen en ciders te proeven! Kinderen zijn uiteraard welkom, zij hebben geen entreeticket nodig. Onder de 18 jaar schenken ze geen alcohol.

Uitnodiging en assortiment van het Betuws BierFestival

Nodig al je (bier)vrienden, familie, buren, kennissen en Beer Geeks uit om samen te genieten van meer dan 50 speciaalbieren, de mooie momenten te delen en lekker over alles en nog wat te praten… en over bier. Volg hen Facebook en blijf op de hoogte. Proost en hopelijk zien ze jullie op het Betuws BierFestival!

Toegangsinformatie van het festival

De entree is inclusief festivalglas (dat je mag houden) en twee festivalmunten! Kinderen zijn uiteraard welkom, zij hebben geen entreeticket nodig. Onder de 18 jaar schenken ze geen alcohol. Let op: Gekochte tickets worden niet geretourneerd. Zorg ervoor dat je een aankoopbewijs en geldig ID-bewijs kunt tonen aan de kassa.

Let op: bij drukte sluit de toegang eerder en worden bezoekers aan de deur mondjesmaat toegelaten. Bezoekers met een online ticket zijn verzekerd van toegang. Tip: kom op tijd.

Geniet na van het festival

Bij het Betuws BierFestival zorgen ze altijd voor een divers aanbod aan brouwerijen. Dit betekent zowel lokaal als regionaal. De organisatie streeft ernaar om zowel bekende als onbekende brouwerijen te presenteren. Ook afwisseling in bierstijlen vinden ze belangrijk, waardoor het publiek elke keer kennis maakt met nieuwe bieren. Na het verlaten van het Betuws BierFestival heb je de mogelijkheid om jouw favoriete bieren mee naar huis te nemen! Je kunt hiervoor ook eventuele overgebleven festivalmunten gebruiken zodat je niet met munten naar huis hoeft. Ook zijn de verschillende bieren extra aantrekkelijk geprijsd als BierFestival aanbieding. Profiteer er dus van en geniet ook thuis nog na van het Betuws BierFestival 2024!

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen