Woetstok Wageningen 2018

Woetstok Wageningen

DatumZaterdag 30 juni 2018
13:00 - 00:00 uur
EntreeGratis
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie bierfestival
Zaterdag 30 juni 2018 zal Woetstok Wageningen voor de vijfde keer plaatsvinden in Wageningen. Hier staan diverse foodtucks en barista's en zelfs een kapper.


Op zaterdag 30 Juni 2018 zal Woetstok Wageningen het eerste lustrum gaan vieren. Inderdaad de 5de Woetstok alweer! 
Wederom zal een team van enthousiaste organisatoren hun schouders onder dit festival zetten, ondersteund vanuit LoburgLive. Het thema voor Woetstok 2018 wordt: "80s/90s".

Het festival is gratis toegankelijk, eten en drinken betaal je met gewone euro's en ieder kraampje heeft zijn eigen relaxte prijzen voor hun fantastische producten. 

Er zullen diverse foodtrucks, barista's, een kapper en merchandise aanwezig zijn. Een dag vol zon, muziek, lekkere hapjes en drankjes en gezelligheid. De bands zullen vertolkt worden door Wageningse artiesten is er met 13 bands een hele gave en gevarieerde line-up.

Voor het vijfde jaar in het Torckparck in Wageningen. De ideale plek om lekker op je picknickkleedje te genieten van heerlijke muziek, vol gezelligheid en lekker eten. Kom met al jouw vrienden en vriendinnen mee genieten van wat weer een fantastische dag belooft te worden!

Locatie

Naam: Torckpark
Adres:Spijk
Postcode:6708 PB
Plaats: Wageningen
Website:www.loburg.com/agenda/woetstok-wageningen-2018

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.