Brouwerij Bier van Plan100

Gegevens brouwerij
Provincie
Locatie brouwerij
Walstein 65
Postcode
3848AP
Plaats
Actieve brouwerij
Ja (3 jaar actief)
Opgericht in
2016
Voorzieningen
Proeflokaal
Restaurant
Rondleiding
Ketels te huur
Winkel

Biermerken van Brouwerij Bier van Plan100

Achtergrond informatie

Bob Vrenegoor en Nick van Galen zijn al jarenlang goede vrienden en onder genot van een goed glas bier hebben ze al menig avond versleten. Tijdens dergelijke avonden was het starten van een eigen onderneming al geruime tijd onderwerp van gesprek.

De voorliefde voor speciaal bier groeide in die jaren en ze zagen dat dit ook in Nederland een groeiende trend was. Het honderdste plan voor een onderneming was geboren, Bier van Plan100! Het duurde niet lang voordat ze voor het eerst op zolder een kleine startersbrouwerij hadden opgebouwd en met hun eerste brouwsel bezig waren.

Nu zijn ze vanaf eind 2016 actief als hobbybrouwers met veel passie om het juiste bier te creëren. Stap voor stap perfectioneren ze het proces om een mooie volle en constante smaak te realiseren.

Hun streven is om hét bier uit Harderwijk te worden!

Drie keer niks
De Drie keer niks is het eerste brouwsel van Bier van Plan100. Het is een prachtig mooi goudgeel bier met een heerlijke volle smaak. Een bier voor de echte liefhebber. Drie keer niks, dat is het bier echt niet, maar een enorme knipoog naar eerdere brouwsels. Om uit te komen bij de heerlijke smaak van het bier zijn een veel proefbrouwsels gemaakt. Als deze niet voldeden aan de smaak noemde wij deze drie keer niks. De naam is blijven hangen maar het bier is ontwikkeld tot een heerlijke tripel.

Heb je aanvullende informatie over deze brouwerij of een interessante foto, contact ons.

Locatie brouwerij


Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.