Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Bier van Plan100

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Bier van Plan100

Brouwerij Bier van Plan100 is een bierbrouwerij uit Harderwijk (Nederland) die is opgericht in 2016. Deze brouwerij heeft 1 bier in het assortiment.

Bier van Plan100 slogan
Drie Keer Niks bier
Drie Keer Niks logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij Bier van Plan100

Brouwerij Bier van Plan100 heeft 1 bier in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij Bier van Plan100!
 • Drie Keer Niks - Tripel - 7,8%

  De Drie Keer Niks is een tripel vol karakter. De verschillende kruiden in combinatie met de hoppen zorgen ervoor dat elke slok een feest is.

  Achtergrond informatie

  Bob Vrenegoor en Nick van Galen zijn al jarenlang goede vrienden en onder genot van een goed glas bier hebben ze al menig avond versleten. Tijdens dergelijke avonden was het starten van een eigen onderneming al geruime tijd onderwerp van gesprek.

  De voorliefde voor speciaal bier groeide in die jaren en ze zagen dat dit ook in Nederland een groeiende trend was. Het honderdste plan voor een onderneming was geboren, Bier van Plan100! Het duurde niet lang voordat ze voor het eerst op zolder een kleine startersbrouwerij hadden opgebouwd en met hun eerste brouwsel bezig waren.

  Lees ook

  Nu zijn ze vanaf eind 2016 actief als hobbybrouwers met veel passie om het juiste bier te creëren. Stap voor stap perfectioneren ze het proces om een mooie volle en constante smaak te realiseren.

  Hun streven is om hét bier uit Harderwijk te worden!

  Drie keer niks
  De Drie keer niks is het eerste brouwsel van Bier van Plan100. Het is een prachtig mooi goudgeel bier met een heerlijke volle smaak. Een bier voor de echte liefhebber. Drie keer niks, dat is het bier echt niet, maar een enorme knipoog naar eerdere brouwsels. Om uit te komen bij de heerlijke smaak van het bier zijn een veel proefbrouwsels gemaakt. Als deze niet voldeden aan de smaak noemde wij deze drie keer niks. De naam is blijven hangen maar het bier is ontwikkeld tot een heerlijke tripel.