Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Slot Bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Slot Bier

Slot Bier is een bierbrouwerij uit Zeist (Nederland) die is opgericht in 2017. Deze brouwerij heeft 1 bier in het assortiment.

Slot Bier
Slot Bier
Slot Bier, Rond Blond etiket

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Slot Bier

Slot Bier heeft 1 bier in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Slot Bier!
 • Slot Rond Blond - Blond - 7%

  De smaak van Rond Blond is vol rond, fris en kruidig. Dit speciaal bier van Slot Bier is van hoge gisting met een unieke afdronk. De afdronk van het bier onderscheidt zich ten opzichte van andere speciaalbieren.  Rond Blond is een heerlijk blond bier dat in zomerse tijden verfrist en in winterse perioden versterkt.

  Achtergrond informatie

  Slot Bier is een brouwerij dat is gevestigd in Zeist. Deze brouwerij werkt samen met een stichting genaamd Stichting Slot Bier op Seyst. De Stichting Slot Bier op Seyst is een non-profit organisatie. De winst van het bier dat is verkocht geven zij aan goede doel in Zeist. 

  Brouwerijen in het verleden

  In het verleden had Zeist een eigen brouwerij. Deze brouwerij werd opgericht in 1863 en brouwde voor 40 jaar lang 'De Leeuw' voor Zeist en haar omgeving. De brouwerij bevond zich in het 'Broederhuis' bij Slot Zeist. Op dat moment was er zo veel concurrentie van professionele brouwerijen, dat dit Zeister bier zich niet wist te handhaven.

  In 2017 heeft Slot Bier haar eerste bier gemaakt namelijk de Rond Blond. Ze hebben dit bier gebrouwen om de traditie van eigen lokaal bier te laten herleven. 

  Lees ook

  Slot Bier, Rond Bier etiket

  Slot Bier in het nieuws

  • Slot Bier

   Nieuw biermerk uit Zeist

   Zeist heeft al haar eigen wijn, dus moet er ook een eigen bier bij! Slot Bier is een nieuwe huurbrouwerij in Zeist en zij hebben hun eerste bier uitgbracht, namelijk Rond Blond.