Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beerkompanie

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beerkompanie

Beerkompanie was een bierbrouwerij uit Heerlen (Nederland). Deze brouwerij had 6 bieren in het assortiment.

Beerkompanie
Beerkompanie logo

Gegevens brouwerij

Achtergrond informatie

Op 22 maart 2013 opende de Alfa Brouwerij de Beerkompanie in het voormalige pand van Stadsbrouwerij De Romein. Bierbrouwer Alfa heeft het oude pand van Oppidom en De Romein grondig verbouwd naar een trendy bar / brasserie. 

Het is een groot café-restaurant in het centrum van Heerlen met een eigen stadsbrouwerij. Het is de bedoeling dat er minimaal een keer per maand gebrouwen zal gaan worden.

Lees ook

faillissement

Beerkompanie is in 2020 failliet gegaan. Het bedrijf zat al langer in geldproblemen en daardoor heeft de brouwerij ervoor gekozen om de zaak te sluiten. 

Beerkompanie in het nieuws

 • Beste bier ter wereld is van Alfa

  Alfa brouwt het beste pils ter wereld

  Nadat Alfa al een prachtige award won als 'Country Winner' is het bier Alfa Edel Pils nu uitgeroepen tot het beste pils ter wereld tijdens de World Beer Awards 2021. 

 • Alfa Pils beste pils van Nederland

  Alfa Edel Pils is het beste pils van Nederland

  Alfa Edel Pils is opnieuw in de prijzen gevallen. Nadat het pils afgelopen jaar tot 'Beste pils ter wereld' werd gekroond is het nu ook als Nederlands beste pils uit de bus gekomen bij de World Beer Awards.

 • Alfa bier van de tap

  Alfa Bier helpt de toppers in de horeca

  Alfa Bier uit Schinnen investeert in een actie om de horecaondernemer écht te helpen. Zij zorgen dat de winstmarge van de ondernemers een flinke boost krijgt.