Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brons Bier | Speciaalbier brouwerij in Eindhoven

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brons Bier

Brons Bier is een bierbrouwerij uit Eindhoven (Nederland) die is opgericht in 2020. Deze brouwerij heeft 3 bieren in het assortiment.

Brons Bier Flessen
Brons bier bockbier logo
Allez Hop Brons Bier

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brons Bier

Brons Bier heeft 3 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brons Bier!
 • Allez Hop - India Pale Ale - 6%

  Allez Hop van Brons Bier is  een fruitige session Grapefruit IPA. Een subtiele smaak van frambozen, een bittere afdronk en een relatief laag alcoholpercentage. Dit maakt het een perfect biertje voor op een zomers terras.

 • Life on the Rocks - Bock - 8,3%

  Life on the Rocks is rokerig, hoppig, en fluweelzacht van smaak. Een heerlijk speciaalbier om de gure, herfstige dagen door te komen. 

 • Ginger Crack - Saison - 6%

  Ginger Crack heeft een spannende en verfrissende combinatie. Door de kort gebrande koffiebonen heeft het minder koffiebitterheid. De meer zoete en aromatische tonen van de koffie komen hierdoor juist naar voren. De toevoeging van gember zorgt voor een frisse geur. Door een juiste hoeveelheid gember toe te voegen hebben ze ervoor gezorgd dat het bier niet te pittig is.

  Achtergrond informatie

  Brons Bier

  Brons Bier is een bierbrouwerij in Eindhoven die is ontstaan uit de voorliefde voor bier. Oprichter en brouwmeester Sebastiaan Brons brouwt sinds 2015 experimentele biertjes in de achtertuin. In 2019 is hij samen met brouwer Aart Ligthart gestart met het opschalen van Brons Bier. Aart staat bekend om zijn verfijnde schroot- en brouwkwaliteit en is een trouwe kracht, klant en fijnproever van Brons Bier.

  Lees ook

  Brons Bier gaat naast het verkopen van hun bieren ook samenwerkingen aan met andere brouwers. Daarnaast zijn ze druk bezig met het ontwikkelen van een serie kelderbieren, the Cellar Series. Ook voor proeverijen kan Brons Bier ingehuurd worden. Sebastiaan heeft zich gespecialiseerd in het vak biersommelier, waardoor de inwendige mens dubbel getrakteerd wordt, met lekkere bieren én lekker eten.