Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bossche Brouwers aan de vaart | Den Bosch | Proeflokaal

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bossche Brouwers aan de vaart

Bossche Brouwers aan de vaart is een bierbrouwerij uit 's-Hertogenbosch (Nederland) die is opgericht in 2017. Deze brouwerij heeft 1 bier in het assortiment.

Bier van Bossche Brouwers uit Den Bosch met proeflokaal
Logo Bossche Brouwers uit Den Bosch met proeflokaal
Uitlaatklep

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Bossche Brouwers aan de vaart

Bossche Brouwers aan de vaart heeft 1 bier in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Bossche Brouwers aan de vaart!
 • Uitlaatklep - Ale - 6%

  Uitlaatklep is een lekkere Irish Red Ale. Dit speciaalbier wordt gebrouwen door de Bossche Brouwers en is een zoetig bier waarin je tonen van karamel kunt ontdekken. 

  Achtergrond informatie

  Brouwerij Bossche Brouwers aan de vaart is een vriendengroep die zich al enkele jaren bezig houdt met het brouwen van bier. Dit heeft geleid tot een bijzondere selectie speciaalbieren, maar ook tot een mooie samenwerking en verbinding binnen de groep. Vanuit deze positieve ervaring hebben ze het plan opgevat om de brouwerij op grotere schaal voort te zetten.

  Ze beleven veel plezier aan het brouwen en willen meer mensen de kans geven dit te ervaren. Hieruit is het idee van brouwerij/proeflokaal Bossche Brouwers aan de vaart ontstaan. Als locatie hebben we de Tramkade in ’s Hertogenbosch gekozen, hierdoor maken ze deel uit van het WerkWarenHuis.

  Lees ook

  Altijd al met je vrienden een eigen bier willen brouwen op een rauwe inspirerende locatie? Binnen afzienbare tijd wordt dit mogelijk. Brouw onder begeleiding een heerlijk speciaalbier!

  Historie Bossche Brouwers

  Bossche Brouwers is ontstaan uit een vriendengroep die in een schuurtje is begonnen met het brouwen van bier. Zij zijn geen doorgewinterde experts maar we leren iedere dag beter te brouwen. Ze schuwen het experiment niet, en bedenken steeds nieuwe bier recepten. Een vaak gehoorde kreet tijdens het brouwen is dan ook "Ja probeer maar, het wordt toch wel bier" wat meestal - niet altijd- ook zo is. Zij zijn ook zeer benieuwd naar ervaringen van andere thuis brouwers. Daarom zoeken ze de samenwerking op: wanneer je kunt delen kun je ook vermenigvuldigen.