Heaps of Hops

Gegevens brouwerij
Provincie
Locatie brouwerij
Diamantstraat 17 B
Postcode
1074 GA
Plaats
Actieve brouwerij
Ja (3 jaar actief)
Opgericht in
2016
Voorzieningen
Proeflokaal
Restaurant
Rondleiding
Ketels te huur
Winkel

Biermerken van Heaps of Hops

Heaps of Hops in het nieuws

Winnaars Dutch Beer Challenge 2018

Brussels Beer Challenge 2017

Achtergrond informatie

Heaps of Hops is geïnspireerd op de Australische craft beer industry. Er wordt in Australië veel laag alcoholisch bier gebrouwen en toen de session ales vaak favoriet bleken te zijn was het idee voor Heaps of Hops geboren.

Heaps of Hops brouwt uitsluitend laag alcoholische craft beers, allemaal beneden de 4% VOL. Door met veel aroma hops te brouwen hebben de bieren toch een heerlijk vol aroma.

Biermerken van Heaps of Hops

Gøld - Golden Ale. Een frisse golden ale gebrouwen met 3 soorten hops. De Magnum zorgt voor een soepele bitterheid, waarbij de citra een vol citrus aroma en frisse afdronk verzorgt. 

Vønkelwater - Saison. Deze frisse farmhouse ale krijgt een kruidig aroma van het gebruikte saisongist en een bloemig karakter door de Fuggles, Golding en Tettnanger hops. Met een klein fris zuurtje in de afdronk dat doet denken aan groene appel is deze kurkdroge saison een heerlijke dorstlesser.

Bjørningman - Bohemian Pale Ale. Deze donkere pale ale wordt gebrouwen met Bohemian malts en hops. Deze heeft een cara-body en wordt gedryhopt met saaz & amarillo waardoor het doet denken aan een mooie herfstdag in de Oost-Europese bossen. 

Heb je aanvullende informatie over deze brouwerij of een interessante foto, contact ons.

Locatie brouwerij


Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.