Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij de Werf | Bierbrouwerij in Enkhuizen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij de Werf

Brouwerij de Werf is een bierbrouwerij uit Enkhuizen (Nederland) die is opgericht in 2010. Deze brouwerij heeft 11 bieren in het assortiment.

Brouwerij de Werf
Brouwerij de Werf
Brouwerij de Werf

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij de Werf


Voeg nu een bier toe van Brouwerij de Werf!
 • Bonkige bock - Herfstbok - 6,6%

  Dit heerlijke bokbier met een volle smaak van geroosterde mout & tonen van chocolade is gebrouwen voor gure dagen. Na noeste arbeid of een lange wandeling. Smaakt goed in combinatie met een haardvuurtje aan en veel gezelligheid.

 • Diepdonker Russian Imperial Stout - Stout - 9,5%

  Een complex bier met aroma’s van gebrande zwarte mouten en fruitige krenten. Smaken van chocolade, karamel, cacao en koffi e proef je terug in dit mysterieuze bier met zijn diep donkere kleur en bruine schuimkraag. Speciaal gebrouwen voor de donkere dagen. Proost!

 • Hemelsbruin Quadrupel - Quadrupel - 9%

  Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winterse avond. Proost!

 • Meermoid - Amber - 5,7%

  Gebrouwen met sinaasappelschil, pale ale mout & passie voor speciaalbier. Speciaal voor de momenten dat je even niet aan de beslommeringen van de dag wil denken, maar wil genieten van de mooie dingen in het leven.

 • Roestige Bock - Herfstbok - 6,6%

  Roestige Bok is een bockbier van Brouwerij de Werf uit Enkhuizen. Dit speciaalbier wordt gebrouwen sinds 2017 en bevat tonen van chocolade door de geroosterde mout. 

 • Skitter Triple IPA - India Pale Ale - 9%

  Deze kleurrijke triple IPA heeft een vrolijk boeket aan aroma’s en smaken. Perzik, abrikoos en mango afgewisseld met een hoppige bittertoets. Dit bier is een prachtig samenspel van mouten en hoppen. Speciaal gebrouwen voor iedereen die kleur durft te bekennen.

 • Tunus Tripel - Tripel - 9%

  Tunus tripel is een robuust en krachtig bier van hoge gisting dat een volle moutzoete mondbeleving combineert met een fruitige frisse afdronk. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Drink een Tunus en kom erachter dat het allemaal wel meevalt.

 • Vonkel Session IPA - India Pale Ale - 4,2%

  De Session IPA werd lang geleden tijdens korte werkpauzes (session breaks) gedronken. Gebrouwen met een laag alcohol percentage om ongelukken op de werkvloer te voorkomen. Ondanks het lage alcoholpercentage van 4,2%, een bier met lef.

Niet meer gebrouwen

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

Brouwerij de Werf is een brouwerij uit Enkhuizen en is opgericht in 2010. Tot eind 2017 werden de bieren elders gebrouwen. De eigen brouwerij van De Werf werd op 20 december 2017 geopend. De brouwerij beschikt over een winkel, proeflokaal en je kunt de locatie afhuren voor feesten en partijen. Brouwerij De Werf logo

Huurbrouwen

Er is een mogelijkheid om als huurbrouwer capaciteit te huren bij Brouwerij de Werf. Zij beschikken over de nieuwste serie ketels van CoEnCo België met een capaciteit van max 20HL.

Proeflokaal

Je kunt in het proeflokaal van Brouwerij de Werf terecht van woensdag t/m zondag. Naast de bieren van De Werf kun je ook genieten van brouwsels die er door huurbrouwers zijn gebrouwen.

Lees ook

Openingstijden proeflokaal: 

Woensdag: 10:00 tot 00:00
Donderdag: 10:00 tot 00:00
Vrijdag: 10:00 tot 01:00
Zaterdag: 10:00 tot 01:00
Zondag: 10:00 tot 00:00

In juli en augustus ook geopend op dinsdag van 10:00 tot 00:00 

Blad bier bij Brouwerij de Werf