Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Stadsbrouwerij Radboud | Brouwerij in Medemblik

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Stadsbrouwerij Radboud

Stadsbrouwerij Radboud was een bierbrouwerij uit Medemblik (Nederland). Deze brouwerij had 6 bieren in het assortiment.

Radboud de Eerste
Dubbele Blik
Radboud de Eerste

Gegevens brouwerij

Achtergrond informatie

Stadsbrouwerij Radboud brouwt speciaalbieren, gemaakt met de beste lokale ingrediënten. In het sfeervolle pand kunnen bezoekers in het proeflokaal genieten van de ter plekke gebrouwen bieren terwijl zij uitzicht hebben op de enorme bierketels. De gastheer vertelt er maar wat graag over het brouwproces en laat er de beste bieren proeven.

Stadsbrouwerij Radboud

Lees ook

Achterin de ruimte bevindt zich de kookstudio, waar hobbykoks, vriendengroepen of bedrijfsteams zich kunnen uitleven onder begeleiding van een professionele kok. Het biologisch geteelde graan en hop komt bij boeren uit de buurt vandaan.

Het is mogelijk om als huurbrouwer capaciteit te huren bij Stadsbrouwerij Radboud.

Failliet 

Op zondag 29 maart 2020, midden in de coronacrisis, kwam het bericht dat de Stadsbrouwerij Radboud de vrijdag daarvoor door de rechter failliet was verklaard en het personeel ontslagen. Waar het faillissement aan lag zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen. Er wordt nog gekeken of de brouwerij kan worden overgenomen, maar in deze tijd zal daar weinig kans op zijn. Lees het nieuwsitem over het faillisement van Stadsbrouwerij Radboud.

Stadsbrouwerij Radboud in het nieuws

  • Brouwerij Radboud failliet

    Stadsbrouwerij Radboud failliet verklaard

    Stadsbrouwerij Radboud is na vijf jaar failliet verklaard door de rechter. Na vijf jaar vol met brouwen, serveren en de verkoop van de speciaalbieren is er een einde gekomen aan de brouwerij in Medemblik. 

  • Weizen van Radboud

    Prijswinnende bieren Noord-Holland

    Afgelopen weekend werd in de Grote Kerk in Alkmaar de vierde editie van de bierverkiezing van NH Media gehouden. Meerdere speciaalbieren vielen in de prijzen.