Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Stadsbrouwerij Radboud

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Stadsbrouwerij Radboud

Stadsbrouwerij Radboud is gevestigd in Medemblik in Nederland. Deze brouwerij heeft 6 bieren in het assortiment.

Stadsbrouwerij Radboud
Radbock van Stadsbrouwerij Radboud
Kwaaie Pier tripel logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Stadsbrouwerij Radboud


Voeg nu een bier toe van Stadsbrouwerij Radboud!
 • Radboud de Eerste - Wit - 6,7%

  Zwaar witbier volgens belgische stijl. Gebrouwen met 30% tarwemout en diverse kruiden. De smaak is vol, zacht en fris. Weinig bitter met een frisse afdronk waarin de kruiden duidelijk terug te vinden zijn. Meest onderscheidende ingredient is Gagel. Dit is een struikachtige plant met een heel krachtig aroma die vooral in de middeleeuwen veel in bier gebruikt werd. In dit geval zijn de bladeren en zaden van de plant gebruikt.

 • Radboud Dubbele Blik - Dubbel - 7,2%

  De bitterheid van dit dubbel bier is matig en zeker niet overheersend. Verder heeft het een karamel smaak en word de smaak vooral bepaald door de gebruikte mout en gist.

 • Radboud Floris V - Blond - 4,8%

  Door het gebruik van Amerikaanse hop (Amarilla) laat het in het brouwproces heeft het dit blond bier van stadsbrouwerij Radboud een fruitige aroma.

 • Radboud Kwaaie Pier Tripel - Tripel - 9,5%

  De smaak van deze tripel is vol, zoet en zeer kruidig. Het heeft een dikke witte kraag die goed blijft staan en een mooie amber kleur. De geur van het bier is een beetje stoffig en muf, maar je proeft dat totaal niet. 

 • Radboud Lord Murray - India Pale Ale - 4,5%

  Vanwege het lage alcholpercentage zou deze IPA van stadsbrouwerij Radboud ook omschreven kunnen worden als een Session IPA. Naast bitterheid heeft deze IPA een fruitige smaak.

 • Radboud Radbock - Herfstbok - 7%

  Radbock is een stevige en soepele herfstbock gebrouwen door Stadsbrouwerij Radboud. Dit bier heeft een kruidige en zelfs een beetje een speculaasachtige smaak. Deze herfstbok bevat 7% alcohol. 

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

Stadsbrouwerij Radboud brouwt speciaalbieren, gemaakt met de beste lokale ingrediënten. In het sfeervolle pand kunnen bezoekers in het proeflokaal genieten van de ter plekke gebrouwen bieren terwijl zij uitzicht hebben op de enorme bierketels. De gastheer vertelt er maar wat graag over het brouwproces en laat er de beste bieren proeven.

Stadsbrouwerij Radboud

Achterin de ruimte bevindt zich de kookstudio, waar hobbykoks, vriendengroepen of bedrijfsteams zich kunnen uitleven onder begeleiding van een professionele kok. Het biologisch geteelde graan en hop komt bij boeren uit de buurt vandaan.

Het is mogelijk om als huurbrouwer capaciteit te huren bij Stadsbrouwerij Radboud.

Stadsbrouwerij Radboud in het nieuws

 • Weizen van Radboud

  Prijswinnende bieren Noord-Holland

  Afgelopen weekend werd in de Grote Kerk in Alkmaar de vierde editie van de bierverkiezing van NH Media gehouden. Meerdere speciaalbieren vielen in de prijzen. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties