Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij PAAP Bier Broeders | Papendrecht

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij PAAP Bier Broeders

Brouwerij PAAP Bier Broeders is een bierbrouwerij uit Papendrecht (Nederland) die is opgericht in 2018. Deze brouwerij heeft 3 bieren in het assortiment.

IPAAP logo groot
PAAP Krachtig Dubbel Header
Logo PAAP Blond PAAP Bier Broeders

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij PAAP Bier Broeders


Voeg nu een bier toe van Brouwerij PAAP Bier Broeders!
 • IPAAP - India Pale Ale - 6,5%

  De IPAAP is een India Pale Ale met een subtiele bitterheid waarbij de geselecteerde hopsoorten zorgen voor een fruitig aroma met een frisse tint van mango.

 • PAAP Blond - Blond - 5,9%

  PAAP Blond is een toegankelijk en fris blond bier met een volmondige smaak en een tint van citrus, gebrouwen uit natuurlijke ingrediënten en bronwater. Dit bronwater is afkomstig uit de bergen van de Ardennen en wordt in het dorpje Dorst gewonnen.

 • PAAP Krachtig Dubbel - Dubbel - 7,5%

  PAAP Krachtig Dubbel heeft een volle, licht bittere en prikkelende smaak met een verrassende afdronk. 

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

Achtergrond informatie

De oprichters van PAAP zijn tweelingbroers en vrienden Jesper en Peter uit Papendrecht. Beiden hebben een grote passie voor bier.

Deze passie komt voort uit de positieve associaties die het drinken van een goed bier met zich meebrengt. Bier drinken gaat om genieten. Zoals momenten dat er iets te vieren is, een gezellig samenzijn of gewoon een mooie dag. 

Het is hun missie om bij te dragen aan het genot dat men ervaart bij het drinken van een goed bier. Bourgondisch genieten is waar zij naar streven, gesteund door de kernwaarden eenvoud, modern, ambacht en genot. 

PAAP Bier

Genieten, daar gaat het om bij goed bier. Wanneer er iets te vieren is, wellicht een gezellig samenzijn of gewoon als je er zin in hebt! PAAP bier is modern, ambachtelijk en natuurlijk.

PAAP staat voor bourgondisch genieten ('smulPAAP') en heeft zijn oorsprong in Papendrecht. Een PAAPje is ook een broedvogel die tussen april en september in Nederland te vinden is. PAAP bier kun je echter gewoon het hele jaar drinken!

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties