Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lunchroom Het Raadhuis Schipluiden

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lunchroom Het Raadhuis Schipluiden

Lunchroom Het Raadhuis Schipluiden is een bierbrouwerij uit Schipluiden (Nederland) die is opgericht in 2016.

Het Raadhuis Schipluiden
Het Raadhuis Schipluiden

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Er is bij ons geen informatie bekend over biermerken van Lunchroom Het Raadhuis Schipluiden.

Voeg nu een bier toe van Lunchroom Het Raadhuis Schipluiden!

  Achtergrond informatie

  Lees ook

  Het begon allemaal jaren geleden met een blikbrouwseltje, Jos en Wim waren direct verkocht en zijn al snel met het echte werk begonnen. Al snel werden er eigen recepten bedacht.

  Ze brouwen nu al zeker wat jaartjes, maar in 2016 is het allemaal officieel geworden. Nadat Mark een lunchroom was begonnen was al snel het idee geboren om daarvoor ook bier te gaan brouwen. 1 leuk huisbiertje was het idee.

  Het extra vergunningwerk en accijnsgoederenplaats van de douane had wat voeten in de aarde, maar toen dat allemaal rond was zijn ze vlot aan de slag gegaan. 1 biertje was toch niet helemaal de uitdaging en zo is dat ondertussen uitgebreid tot een breed assortiment van verschillende bieren. 

  Op dit moment wordt er alleen nog gebrouwen voor de eigen lunchroom "Het Raadhuis"
  welke als proeflokaal dient. De brouwinstallatie is op dit moment een Spiedel Brouwmeister van 50 Liter waarmee ze in de horeca keuken brouwen op dagen dat ze gesloten zijn.

  In september 2017 hebben ze echter een nieuwe ketel aangeschaft volgens het zelfde principe, maar dan van 250 liter. Dit omdat het met de 50 liter ketel niet meer haalbaar is om voor onze eigen lunchroom te brouwen. De doorloop is groter dan dat ze aankunnen.

  Er wordt nu druk gezocht naar een extra locatie binnen de gemeente Midden-Delfland waar zij kunnen gaan brouwen, bezichtigingen kunnen geven en natuurlijk een proeverijen kunnen verzorgen. Het streven is om hier in 2018 te kunnen gaan draaien.

   

  Cookie instellingen