Finkbrau Pils

Finkbrau
Brouwerij Lindenbrauerei Unna
Land Duitsland
Gebrouwen sinds Onbekend
Soort Pils
Alcohol 4,9%
Gisting Ondergisting
Kleur Goudblond
Drink temperatuur Onbekend
Stamwortgehalte Onbekend
Website Onbekend

Finkbrau Pils kopen

Finkbrau Pils is online te koop bij:

Verpakkingen van Finkbrau Pils:

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Prijzen van Finkbrau Pils Aanbiedingen van Finkbrau Pils

Smaak & beschrijving

Finkbräu is een makkelijk te drinken biertje met een zoete afdronk.

Finkbrau is een Duits bier en wordt in Nederland alleen verkocht bij de LIDL. Het is relatief een goedkoop bier en wordt meestal gedronken uit halve liter blikken.

3 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Ronald (gast) op 29-07-2016 om 17:39:14

Als jullie eens naar t kaifaat af zouden reizen, daar hebben ze ook hele sterke meningen over hoe een ander zich moet gedragen, succes ermee. Groeten ronald

henk romein (gast) op 29-07-2016 om 13:48:05

Andere gast, je hebt gelijk. Alcohol is echt niet nodig voor gezelligheid. Wie dat spul nodig heeft is ziek en geen baas over zijn eigen lichaam. Er moet meer reclame komen voor alcoholvrij bier. Ik drink het dagelijks en vindt het verbazend goed.mijn zwager beweerde dat bier zonder alcohol geen bier is. "Dan schenk ik voor jou wel wat anders in," zei ik. Maar het was Amstel 0.0 %. Hij hadden het niet eens in de gaten ........Hij weet het nou nog niet en ik lach me dood.

André (gast) op 27-07-2016 om 10:06:42

Naar mijn mening mogen ze de alcohol afschaffen!Volgens het trimbos instituut is een man niet verslaafd als hij 2 glazen bier per dag drinkt! Gemiddeld genomen drinkt een man 4 halve liters iedere dag! Voor een vrouw geld 1 glaasje wijn per dag de meeste vrouwen drinken gemiddeld tussen 4 a 8 glazen wijn per dag!En gecontroleerd verkopen werkt niet ook al is de leeftijds grens omhoog gegaan naar 18 jaar dan nog word door de ouders toegestaan dat zoon of dochter van betrekkelijk 14 jaar alcohol nuttigd!Dus van mij mogen ze de alcohol voorgoed afschaffen en anders de verkoop punten terug dringen en de alcohol als mede de tabak voorgoed uit de supermarkt verwijderen! Op een alcohol vrije wereld!

Reclame van Heineken

The Odyssey
Iedere man heeft een uitzonderlijk talent!

Meer reclames van Heineken

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!