Finkbrau Pils

Finkbrau
Brouwerij Lindenbrauerei Unna
Land Duitsland
Gebrouwen sinds Onbekend
Soort Pils
Alcohol 4,7%
Gisting Ondergisting
Kleur Goudblond
Drink temperatuur 4-6 °Celsius
Stamwortgehalte Onbekend
Website Onbekend

Finkbrau Pils kopen

Finkbrau Pils is online te koop bij:

Smaak & beschrijving

Finkbräu is een makkelijk te drinken biertje met een zoete afdronk.

Finkbrau is een Duits bier en wordt in Nederland alleen verkocht bij de LIDL. Het is relatief een goedkoop bier en wordt meestal gedronken uit halve liter blikken.

8 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Maarten (gast) op 26-01-2019 om 02:54:16

Ik vind finkbrau een goed biertje. Geen gelul, drinkt lekker weg.

Mr. T. (gast) op 19-01-2019 om 17:30:28

Fijn dat jullie ook daadwerkelijk over t bier praten. De kwaliteit, de smaaksensatie.. dat is wel waar deze site voor bedoeld is volgens mij. Die politieke onzin is n beetje onnodig naar mijn mening.. en wat n onzin statistieken haha. Ik kan er nog wel meer over zeggen, maar hou t gewoon lekker bij n beoordeling van t bier. Ik vind t best goed te drinken voor die prijs. Toegankelijke smaak, toegankelijke prijs!

dirk loper (gast) op 20-12-2018 om 19:11:50

@ronald; weet niet zeker maar denk dat ze in arabie geen finkies hebben omdat alah dat nie wil zien. verder moet je gwn iedereen zn mening respekt voor hebben,

@henk en andre; malt niks mis mee maar je moet geen streng bevele gaan geven aan mensen tegen hun zin dan krijg je straks anargie. wij leven in demokroatie en julie mening moge julie heben maar ik hou wel van paar finkies per dag. me meisie vraag stiekem ook paar hahahahaha. en weet wat ze zeggen; met n paar finkies komen vanzelf de chinkies. groet dirk

Paultje Peukie (gast) op 10-08-2018 om 23:49:36

Samen met me hond op sgoot schulties zuipe. Ken er ook wel 4 5 op whahahhahaha. Ken me allemaal niet bomme. Geef hem ook paar peukies zware shek ken ie wel hebben. Dan naar feestweek gegaan kaihard verbrant en tog gewoon schulties blijve zuipe. Eigen schult dikke bult!

Roy Mols (gast) op 04-08-2018 om 19:45:43

Wat n zeikers hier zeg de gemiddelde nederlander drinkt geen 4 halve liters per dag......weer niet met wat soort volk jij rondhangt laat t gwn aan de mensen zelf over n biertje op zn tijd is harstikke lekker en die momenten dak me lekker heb lens gezopen op feestjes hebben me n hoop leuke herinneringen gebracht laat mensen gwn genieten op hun eigen manier met dat gejank wat wel en nier mag straks mag je alleeb nog maar stilzitten op een stoel en werken als het aan jullie soort volk ligt .

Ronald (gast) op 29-07-2016 om 17:39:14

Als jullie eens naar t kaifaat af zouden reizen, daar hebben ze ook hele sterke meningen over hoe een ander zich moet gedragen, succes ermee. Groeten ronald

henk romein (gast) op 29-07-2016 om 13:48:05

Andere gast, je hebt gelijk. Alcohol is echt niet nodig voor gezelligheid. Wie dat spul nodig heeft is ziek en geen baas over zijn eigen lichaam. Er moet meer reclame komen voor alcoholvrij bier. Ik drink het dagelijks en vindt het verbazend goed.mijn zwager beweerde dat bier zonder alcohol geen bier is. "Dan schenk ik voor jou wel wat anders in," zei ik. Maar het was Amstel 0.0 %. Hij hadden het niet eens in de gaten ........Hij weet het nou nog niet en ik lach me dood.

André (gast) op 27-07-2016 om 10:06:42

Naar mijn mening mogen ze de alcohol afschaffen!Volgens het trimbos instituut is een man niet verslaafd als hij 2 glazen bier per dag drinkt! Gemiddeld genomen drinkt een man 4 halve liters iedere dag! Voor een vrouw geld 1 glaasje wijn per dag de meeste vrouwen drinken gemiddeld tussen 4 a 8 glazen wijn per dag!En gecontroleerd verkopen werkt niet ook al is de leeftijds grens omhoog gegaan naar 18 jaar dan nog word door de ouders toegestaan dat zoon of dochter van betrekkelijk 14 jaar alcohol nuttigd!Dus van mij mogen ze de alcohol voorgoed afschaffen en anders de verkoop punten terug dringen en de alcohol als mede de tabak voorgoed uit de supermarkt verwijderen! Op een alcohol vrije wereld!

Reclame van Amstel Pilsener

Onvergetelijk Bier - Jaartje Buitenland
Iedereen heeft ze wel eens: onvergetelijke momenten waarbij bier een rol speelde. In deze campagne laat Amstel dit soort memorabele momenten zien.

Meer reclames van Amstel Pilsener

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!