Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Biologisch bier | Bio bieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Biologisch bier

Biologische bieren worden gebrouwen met biologische ingrediënten. Je herkent de bio, eko, eco of organic bieren aan het Europees Biologisch keurmerk.

Biologische bieren op een rij in het logo voor biologisch
Leckere Donkere Gaard
De Leckere logo

Europees biologisch keurmerk Biologische bieren

Biologische bieren worden gebrouwen met biologische ingrediënten. Je herkent de bio, eko, eco of organic bieren aan het Europees Biologisch keurmerk. In veel gevallen bestaat het hele assortiment van een brouwerij uit biologische bieren, maar sommige brouwerijen kiezen er voor om een aantal van hun bieren biologisch te brouwen.

Wanneer is een bier biologisch?

Biologisch bier wordt gebrouwen met biologische brouwgerst en hop. De term 'biologisch' is wettelijk beschermd en bij het telen van de ingrediënten van biologisch bier worden geen chemicaliën gebruikt. Je herkent de biologische bieren in elk land door het Europees Biologisch keurmerk. Als er op het etiket: Bio, eko, eco of organic staat dan moet het bier voldoen aan de eisen voor biologisch. Zo kun je de biologische bieren nog sneller en beter herkennen. Mist er een biermerk dat zeker in de lijst moet worden opgenomen? Voeg het bier toe of neem contact met ons op.

Sorteer & filter

Filters

Sorteer

Biersoort

Kenmerk 1

Brouwerij

Land

Lanceerjaar

Gisting

Nog gebrouwen?

Alcoholpercentage

Filter
Merk
Brouwerij
Biersoort
Lanceerdatum
Alcoholpercentage
Cookie instellingen