Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket internationaal personaliseren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket internationaal personaliseren

Bierpakket met vijf internationale bieren. Omdat je de doos zelf kan ontwerpen met foto's en tekst is het bierpack een perfect biercadeau om te geven!

Het pakket bestaat uit 5 flessen

Gepersonaliseerde bierpakket met internationale bieren
Bud King of Beers logo
Bud King of Beers
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  5 flessen

 • Soorten bier

  Pils, Tequila

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Ja

Bierpakket internationaal personaliseren kopen

Wil je graag een gepersonaliseerd bierpakket met internationale bieren? Dan is dit pakket misschien wel iets voor jou! In het bierpakket vind je 5 verschillende bieren vanuit de hele wereld; van Japan tot Italië. Wat het bierpakket extra leuk maakt, is dat je zelf de doos kan ontwerpen met je eigen foto en tekst. Dat maakt het een ideaal cadeau om te geven en te krijgen!

Over de merken in dit bierpakket

Asahi Super Dry (Asahi Group Holdings)
Asahi is een doordrinkbaar pilsener met een typische verfrtissende pilssmaak. Het is een redelijk rijk pilsener vergeleken met andere pilsmerken. 

Bud (Anheuser-Busch InBev)
Bud is een zacht en verfrissend pilsener dat gekenmerkt wordt door zijn ‘smooth taste'. Deze smooth taste heeft de brouwerij gerealiseerd door gebruik te maken van witte rijst, het bier te lageren met beukenhouten snippers en het unieke brouwproces dat twee keer zo lang is als het gemiddelde brouwproces van bieren.

Desperados (Heineken)
Desperados is een Tequila bier dat wordt gebrouwen door Heineken. Het is een zomers bier met een frisse, licht zoetige smaak.

Peroni Nastro Azzurro (Bierbrouwerij SABMiller)
Peroni Nastro Azzurro wordt gebrouwen met Italiaanse passie en superieure ingrediënten voor een unieke opzwepende smaak. Peroni Nastro Azzurro is een bleek goudgeel, fris en verfrissend bier, met een delicate balans van bitterheid, citrus en aromatische tonen en een snelle, zuivere afdronk. 

San Miguel Especial (San Miguel)
San Miguel Especial heeft een licht bittere smaak.