Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket met fris bier: 8 Torps

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket met fris bier: 8 Torps

Het bierpakket met 8 tapvaten (Torps) is het bierpakket voor de liefhebber van fris, makkelijk doordrinkbaar tapbier die in het bezit is van een SUB thuistap. Dit pakket bevat de bieren Heineken, Desperados en Tiger.

Het pakket bestaat uit 8 fusten

Bierpakket met met 8 tapvaten
Heineken Pilsener flesje
Desperados
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  8 fusten

 • Soorten bier

  Tequila, Pils

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Vind je het leuk om zelf als barman te werken? Bestel dan het bierpakket met 8 tapvaten. Leer zelf tappen en maak de lekkerste tapbiertjes voor vrienden en familie. Dit pakket is alleen geschikt voor eigenaren van The SUB thuistap.

In het bierpakket zitten namelijk 8 torps (vaten bier geschikt voor The SUB) met een inhoud van 2 liter. Er zitten drie verschillende biermerken in het pakket, namelijk drie Heineken Torps, drie Desperados vaatjes en twee tapvaten zijn van Tiger.

Over de merken in dit bierpakket

Desperados (Heineken)
Desperados is een Tequila bier dat wordt gebrouwen door Heineken. Het is een zomers bier met een frisse, licht zoetige smaak.

Heineken Pilsener (Heineken)
Heineken Pilsener heeft een mild bittere smaak en is makkelijk doordrinkbaar. Heineken pils bevat 5% alcohol en heeft wereldwijd veel liefhebbers. Het bier dat voor het eerst in Amsterdam werd gebrouwen heeft dankzij de smaak, het Heineken A-gist en de geweldige marketing de wereld verovert.  Het succes van Heineken is gebaseerd op pure, natuurlijke ingrediënten: gemoute gerst, water, hop en een kleine, maar belangrijke toevoeging, de zogenaamde A-gist. Heinekens unieke A-gist is verantwoordelijk voor de rijke, uitgebalanceerde smaak en subtiele fruittonen die elk glas Heineken al sinds de 19e eeuw kenmerken. 

Tiger beer (Asia Pacific Breweries)
Tiger Beer is een overheerlijk frisse pils uit Singapore. Tiger Beer heeft een rustige schuimkraag en frisse aroma's. Tiger Beer drinkt makkelijk weg vanwege de lage bitterheid. Tiger is een goed doordrinkbaar bier.