Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken en Amstel bierpakket

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken en Amstel bierpakket

Een mooie bierkist van Heineken. In de kist bevinden zich 5 bieren van Heineken en Amstel.  Verschillende biersoorten van pilseners tot Radlers. Met originele bierviltjes en breekijzer (om de kist mee te openen) voor de echte bierliefhebber! 

Het pakket bestaat uit 5 flessen

Kist krat met Amstel en Heineken bier, met breekijzer
Amstel Bright
Amstel bier
 • Verpakking

  Kist

 • inhoud

  5 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Pils, Biermix

 • Extra's

  Breekijzer, Bierviltjes

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Ja

Heineken en Amstel bierpakket kopen

€ 22,95

Een bierliefhebber van Heineken en Amstel zit met deze stoere bierkist helemaal goed! Om deze kist met twee flesjes Heineken en drie verschillende soorten Amstel open te maken heb je een breekijzer nodig. Het breekijzer wordt standaard meegeleverd, dus diegene die blij wordt gemaakt met dit bierpakket hoeft niet uit te drogen ;)

Over de merken in dit bierpakket

Amstel Bright (Heineken)
Amstel Bright heeft een frisse en zoete smaak. Het bier smaakt het lekkerst op een mooie warme zomerdag in de zon. Ben je op zoek naar dit heerlijke verfrissende bier? Bestel het eenvoudig op bol.com.

Amstel Pilsener (Heineken)
In Amstel proef je de pure, ongecompliceerde natuur: gerst, mout, hop en klaterfris water. Het resultaat? Een eindvergist, mild-bitter biertje, met een spontaan karakter. 

Amstel Radler (Heineken)
Amstel Radler is een verfrissende mix van Amstel bier en sprankelend citroenwater. Met maar 2% alcohol is het een licht bier en makkelijk te drinken.

Heineken Pilsener (Heineken)
Heineken Pilsener heeft een mild bittere smaak en is makkelijk doordrinkbaar. Heineken pils bevat 5% alcohol en heeft wereldwijd veel liefhebbers. Het bier dat voor het eerst in Amsterdam werd gebrouwen heeft dankzij de smaak, het Heineken A-gist en de geweldige marketing de wereld verovert.  Het succes van Heineken is gebaseerd op pure, natuurlijke ingrediënten: gemoute gerst, water, hop en een kleine, maar belangrijke toevoeging, de zogenaamde A-gist. Heinekens unieke A-gist is verantwoordelijk voor de rijke, uitgebalanceerde smaak en subtiele fruittonen die elk glas Heineken al sinds de 19e eeuw kenmerken.