Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lowlander Gift Pack Low Alcohol

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lowlander Gift Pack Low Alcohol

Het 'Lowlander Gift Pack Low Alcohol' is een bierpakket met drie verschillende botanische bieren van de Amsterdamse Craft brouwerij Lowlander die allemaal minder dan 0,3% alcohol bevatten.

Het pakket bestaat uit 3 flessen

Lowlander laag alcoholisch bierpakket
Lowlander 0.3% Organic Blonde
Lowlander 0,3% IPA
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  3 flessen

 • Soorten bier

  Wit, Alcoholarm, Blond

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Lowlander Gift Pack Low Alcohol kopen

€ 7,00

Dit is een leuk bierpakket om cadeau te doen aan een speciaalbierliefhebber die houdt van lekker bier, maar eens wil genieten van bier met minder alcohol. Met dit Explorer 3-pack van Lowlander ontdek je drie heerlijke Lowlander-bieren. Met de liefde voor botanicals in hun bloed, brouwen ze de mooiste alcoholarme bieren.

In dit pakket ontdek je een alcoholarm blond bier, een alcoholarm witbier en een alcoholarme IPA.

Over de merken in dit bierpakket

Lowlander 0.00% Wit (Brouwerij Lowlander Beer)
Lowlander 0.00% Wit is botanisch gebrouwen met sinaasappel- en citroenschillen die overblijven in de horeca na het persen van verse jus. Dit proef je terug in dit alcoholvrije witbier.

Lowlander 0.3% I.P.A. (Brouwerij Lowlander Beer)
Lowlander 0.3% I.P.A. is een India Pale Ale bier met een alcoholpercentage van 0,3%. Het alcoholarme bier is gebrouwen met mango, kardemom en sinaasappelschillen. Door deze combinatie is de smaak van dit bier fris, exotisch en fruitig.

Lowlander 0.3% Organic Blonde Ale (Brouwerij Lowlander Beer)
De Lowlander 0.3% Organic Blonde Ale is een biologische, alcoholarme Ale met rozenbottel en vlierbloesem. De rozenbottel en vlierbloesem zorgen voor een zachte en volle smaak met een bloemige afdronk. Het biologische bier kan goed worden gecombineerd met zoet-zure gerechten met fruit.