Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lowlander 0.00% Wit | Amsterdams Alcoholvrij Witbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lowlander 0.00% Wit

Lowlander 0.00% Wit is een Wit met 0,0% alcohol. Lowlander 0.00% Wit wordt gebrouwen door Brouwerij Lowlander Beer in Amsterdam.

Lowlander 0.00% Wit
Lowlander 0.00% Wit
Lowlander 0.00% white flesje van 33cl

Eigenschappen

Lowlander 0.00% Wit is het allereerste alcoholvrije bier van de Amsterdamse brouwerij. En een échte 0.00% dus: geen 0.02% of 0.05%; het eindproduct na brouwen is écht alcoholvrij.

Lowlander 0.00% Wit online bestellen

   • Fles á 0,33 liter
    Vanaf €1.99

    €1,99 per fles
    €6,03 per liter

  Aanbiedingen en prijzen van Lowlander 0.00% Wit

  Actueel zijn er geen Lowlander 0.00% Wit aanbiedingen. De prijs van een liter Lowlander 0.00% Wit is gemiddeld €6,03.

  Smaak & Omschrijving

  Lowlander 0.00% Wit is botanisch gebrouwen met sinaasappel- en citroenschillen die overblijven in de horeca na het persen van verse jus. Dit proef je terug in dit alcoholvrije witbier.

  Lowlander 0.00% Wit is het allereerste alcoholvrije bier van de Amsterdamse brouwerij. En een échte 0.00% dus: geen 0.02% of 0.05%; het eindproduct na brouwen is écht alcoholvrij.

  Matigen is niet langer taboe; meer dan een kwart van de jongeren beschouwt zichzelf als niet-drinker! Het kwalitatieve craftaanbod is echter beperkt en daar springen de Lowlanders graag op in.

  Reviews

  Nog geen reviews voor Lowlander 0.00% Wit.
  Wat vind jij van dit bier?

  Meer merken van Lowlander

  • Islander Summer Ale - Pale Ale - 3,8%

   Islander Summer Ale is een fruitig, verfrissend en doordrinkbaar speciaalbier van Lowlander uit Amsterdam. Precies wat je nodig hebt tijdens de warme zomerdagen.

  • Lowlander American Pale Ale - Pale Ale - 4,5%

   Lowlander American Pale Ale is een Pale Ale met de karakteristieke frisse citrussmaak. Het bier wordt in balans gebracht door een licht bittertje een een moutige afdronk. Aan de Lowlander APA wordt bloedsinaasappel, grapefruit en sumak toegevoegd tijdens het brouwproces.  Dit bier is goed te combineren met gefrituurd of gegrild eten. Ook accentueert het pittige gerechten.

  • Lowlander Ginger & Kaffir Lime - Wit - 2,5%

   Lowlander Ginger & Kaffir Lime heeft een pittige en aromatische smaak met verfrissende citrus tonen. Dit laag alcoholische tarwebier bevat 2,5% alcohol.

  • Lowlander IPA - India Pale Ale - 6%

   De Lowlander IPA is een bier met een hoppige, fruitige, bittere smaak met een verfrissende toets van specerijen zoals. De Lowlander IPA is heerlijk te combineren met Aziatische en pittige gerechten.

  • Lowlander Poorter - Porter - 6%

   Poorter Lowlander is een porter van brouwerij Lowlander Beer. Dit bier is gebrouwen in balans met de rijke smaak van echte vanille en zoethout. Goed te combineren met gegrild vlees of (zoette) desserts.

  • Lowlander White ale - Wit - 5%

   Dit witbier heeft een fruitige smaak van onder meer Curacao sinaasappel, vlierbloesem en kamille. Het heeft daarom ook een fruitige en bloemige afdronk. Dit bier is goed te combineren met vis en schaaldieren, salades of pittige gerechten.

  Zie meer merken van Lowlander

  Zie minder merken

  Bekijk alle biermerken

  Reactie plaatsen

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties